“Βόμβα” από τον Μάριο Αθανασίου: Έχω υπάρξει μάρτυρας σε περιστατικό διακίνησης πορνογραφικού υλικού σε σχολείο

βόμβα-από-τον-μάριο-αθανασίου-έχω-υ-1359067

Μάρτυρας ενός περιστατικού διακίνησης πορνογραφικού υλικού σε σχολείο έχει υπάρξει στο παρελθόν ο Μάριος Αθανασίου.

Το αποκάλυψε ο ίδιος, με αφορμή ερώτηση που δέχθηκε για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” του MEGΑ.

«Το περιστατικό του Στάθη Παναγιωτόπουλο πρέπει να είναι κάτι που θα μας αφυπνίσει όλους. Αυτό δεν έγινε το 2021 στην Ελλάδα. Έχω υπάρξει μάρτυρας περιστατικού που με έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και είχα τσακωθεί πάρα πολύ άσχημα σε μια δουλειά που βρισκόμουν όταν άνθρωποι διακινούσαν πορνογραφικό υλικό από σχολείο. Αυτό ήταν 12 χρόνια πριν, έχουμε 2021. Δώδεκα χρόνια πριν, υπήρχαν σε κινητό βίντεο που διακινούνταν από περίπτυξη σε σχολείο. Μιλάμε τώρα για το παιδί σου, το παιδί μου και όλο αυτό συνέβαινε προφανώς εν αγνοία αυτών των ανθρώπων.

Πιάστηκε το στομάχι μου, ήθελα να κάνω εμετό. Ζορίστηκα πάρα πολύ και είχα ζοριστεί και με την αντίδραση αυτών των ανθρώπων που γελάγανε. Πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας. Οφείλουμε να γνωρίζουμε τι κάνουμε, τι ανεβάζουμε, σε ποιον το δίνουμε… Όσο προσωπική και να είναι η στιγμή», τόνισε ο Μάριος Αθανασίου.

Ακολουθεί το βίντεο με τα όσα είπε ο Μάριος Αθανασίου:

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook