Βόλτες στο Παρίσι για Ρέμο – Μπόσνιακ μαζί με την κόρη τους

βόλτες-στο-παρίσι-για-ρέμο-μπόσνιακ-μ-1454683

Πριν από μερικές εβδομάδες, είχαν βρεθεί στις Κάννες αλλά και στο Μονακό και το Μόντε Κάρλο. Αυτή την φορά η Υβόννη Μπόσνιακ μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, έκαναν ταξίδι στο Παρίσι και μάλιστα με μία κοινή τους φίλη που ήθελε να ξεχάσει την ταλαιπωρία του Survivor.

Για ψώνια αλλά και για ένα fashion event στο οποίο ήταν καλεσμένες και οι δύο, βρέθηκαν στο Παρίσι η Υβόννη Μπόσνιακ και η καλή της φίλη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Η Υβόννη ωστόσο δημοσίευσε και μία φωτογραφία όπου την αγκαλιάζει ο Αντώνης ΡέμοςΕνώ λίγο αργότερα δημοσίευσε και φωτογραφίες από τις βόλτες που έκανε το ζευγάρι μαζί με την μονάκριβη κόρη τους Ελένη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yvonne Bosnjak (@yvonini)

Με τον Αντώνη κλείνουν φέτος τον Σεπτέμβριο τα 4 χρόνια του γάμου τους και τα 7 της γνωριμίας τους, αφού γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2015 στην Μύκονο, όπου έχουν πλέον και το εξοχικό τους σπίτι. Λόγω της πανδημίας, την περσινή χρονιά δεν γιόρτασαν την επέτειό τους, όπως επιθυμούσαν, αλλά φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Πάντως αν κρίνουμε από το γεγονός πως απόψε στο Παρίσι είναι ο τελικός του Champions League και ο τραγουδιστής είναι γνωστός ποδοσφαιρόφιλος, δεν αποκλείεται να δούμε την παρέα στο στάδιο Stade de France, να βλέπει τον μεγάλο αγώνα μεταξύ Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης.

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook