«Βόλτα με κότερο δεν σε πάω που να χτυπιέσαι» – Η φράση Καμμένου σε Βούλτεψη που έκανε τον Τσίπρα να γελάσει | Video

βόλτα-με-κότερο-δεν-σε-πάω-που-να-χτυπι-799396

Μεγάλη ένταση επικράτησε την ώρα που ήταν στο βήμα του κοινοβουλίου ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και πρώην υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Μόλις ο κ. Καμμένος διάβασε μία επερώτηση που είχαν υπογράψει μέλη της ΝΔ για τις θέσεις του υπουργού Άμυνας όσον αφορά το Μακεδονικό φωνές άρχισαν να ακούγονται από τα έδρανα της Βουλής.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος διαμαρτύρεται για όσα είπε ο Π. Καμμένος 

Ο προεδρεύων της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης προσπάθησε να επαναφέρει την τάξη και εκείνη τη στιγμή ο Πάνος Καμμένος είπε στην Σοφία Βούλτεψη γελώντας «βόλτα με το κότερο δεν σε πάω ποτέ, χτυπήσου κάτω».

Η Σοφία Βούλτεψη διαμαρτύρεται και ζητά τον λόγο επί προσωπικού

Η ένταση με φωνές εκατέρωθεν συνεχίστηκε και την σκυτάλη πήρε ο Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος επανέφερε στην τάξη των αρχηγό των ΑΝΕΛ όταν ο δεύτερος είπε κοιτώντας προς τα έδρανα της ΝΔ «κάτσε κάτω».

Στη συνέχεια, η κυρία Βούλτεψη ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού για να απαντήσει στον κ. Καμμένο.

«Δεν πρόκειται να ανεχθώ άλλο μέσα σε αυτή την αίθουσα υπονοούμενα σε σχέση με ζητήματα ηθικής και σεξιστικά υπονοούμενα» ανέφερε η Σοφία Βούλτεψη και συνέχισε: «Αλλά τι να περιμένει κανείς από έναν άνθρωπο που σήμερα μας αποκάλυψε ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν έλεγαν μόνο ψέματα σε εμάς και στον ελληνικό λαό, έλεγαν ψέματα και μεταξύ τους ο και τώρα κλαίει ο ένας για τον άλλον»

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook