Βολουδάκης: Αίρονται οι περιορισμοί δόμησης λόγω της κεραίας στη Σούδα

βολουδάκης-αίρονται-οι-περιορισμοί-δ-1481069

Την άρση των περιορισμών δόμησης στην περιοχή της Σούδας, λόγω της κεραίας της ΕΡΤ, ανακοίνωσε ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ Μανούσος Βολουδάκης.

Σύμφωνα με τον κύριο Βολουδάκη, ο εν λόγω περιορισμός θα ενταχθεί στο νέο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή, όπως ενημερώνει με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

«Ένα καλό νέο για τη Σούδα: Μια εν μέρει άρση των περιορισμών δόμησης λόγω της κεραίας της ΕΡΤ, συμπεριλαμβάνεται στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος που θα βγει σήμερα σε διαβούλευση (άρθρο 6). Σημειώνω ότι το άρθρο όπως είναι διατυπωμένο δεν αίρει πλήρως τους περιορισμούς, αλλά γίνεται μια αρχή, με ειδική αναφορά μάλιστα στη Σούδα. Πρόκειται για ζήτημα το οποίο είχα φέρει στη Βουλή πρόσφατα, και είχα λάβει τη διαβεβαίωση του Υπουργού Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα ότι θα νομοθετηθεί το συντομότερο. Ο Υπουργός με ενημέρωσε σχετικά σήμερα στη Βουλή. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή που θα ακολουθήσει, θα επιμείνω στην πλήρη άρση των περιορισμών.», γράφει χαρακτηριστικά ο Βουλευτής

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook