Βόλος: «Βλέπαμε ανθρώπους να καταρρέουν μπροστά μας» – Οι πρώτες μαρτυρίες για το φοιτητικό πάρτι

βόλος-βλέπαμε-ανθρώπους-να-καταρρέο-1699953

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε το πάρτι του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών (ΜΗΧ-ΜΗΧ) στο Βόλο, ύστερα από το οποίο περίπου 40 φοιτητές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο λόγω μέθης, περιγράφουν δύο φοιτήτριες (δείτε ΕΔΩ).

Μιλώντας στο Mega, υποστηρίζουν ότι στο πάρτι έρρεε άφθονο αλκοόλ και οι φοιτητές έκαναν υπερβολική κατανάλωση.

«Γενικά στο πάρτι υπήρχε αρκετό αλκοόλ, είτε από καντίνες είτε από το σπίτι. Λόγω μουσικής, του πάρτι και του ενθουσιασμού το πάρτι πήρε την κάτω βόλτα και να χαλάσει η διάθεση για κάποιες παρέες», δήλωσε μία εκ των νεαρών φοιτητριών.

Αντίστοιχα, η δεύτερη έκανε λόγο για υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ από την αρχή του πάρτι.

«Έπεφταν δίπλα μας, έκαναν εμετούς, τους έπαιρναν τα ασθενοφόρα. Δεν ήξεραν τα όριά τους».

Βόλος: Έκλεψαν τις εισπράξεις του πάρτι από το ταμείο

Στο μεταξύ, την είσπραξη του ταμείου από το πάρτι των ΜΗΧ-ΜΗΧ του Τμήματος Μηχανολόγων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έκλεψαν άγνωστοι, σήμερα το πρωί, με τις υπάρχουσες πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι η κλοπή έγινε υπό την όπλου.

Αμέσως μετά ενημερώθηκε η Ασφάλεια Βόλου η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, διεξάγει την έρευνα, ενώ ήδη η σήμανση έχει ξεκινήσει το έργο της έρευνας.

Ωστόσο, επίσημο δελτίο από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας δεν έχει εκδοθεί, αλλά η ΕΡΤ μίλησε τηλεφωνικά με τον υπεύθυνο και Κοσμήτορα του Πανεπιστημίου, ο οποίος επιβεβαίωσε το περιστατικό.

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook