Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Αποκαλύπτει το υπέρογκο ποσό που πήρε για τη συμμετοχή του σε αμερικανική ταινία I Video

βλαδίμηρος-κυριακίδης-αποκαλύπτει-τ-1031786

Στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» βρέθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ο οποίος ερωτηθείς από τον Γιώργο Κωνσταντίνου, αποκάλυψε το υπέρογκο ποσό που είχε λάβει, τη δεκαετία του ’80, για τη συμμετοχή του στην αμερικανική ταινία «Summer Lovers».

«Ο ρόλος ήταν τρεις σκηνές. Το αστείο ήταν ο τρόπος που μου τηλεφώνησαν για να μου πουν για τα χρήματα. Το 1980-81 ο μέσος μηνιαίος μισθός ήταν 9,000 – 12,000 δραχμές. Μου λένε, λοιπόν, ποιο είναι το κασέ σας; Μου έφυγε το ακουστικό, δεν ήξερα καν τον όρο κασέ. Λέω δεν ξέρω, πείτε μου εσείς. Μου λένε 150,000 δραχμές είναι καλά; Πήγα να λιποθυμήσω! Λέω ναι.

Φτάνω στη Σαντορίνη, κάθισα μία εβδομάδα για 3 γυρίσματα. Μου είχαν πει ότι θα σας δώσουμε τώρα το 1/3 της αμοιβής, με το που φτάσετε θα πάρετε το άλλο 1/3 και πριν φύγετε το άλλο 1/3. Με το που θα φτάσετε να πάτε να πληρωθείτε σας παρακαλώ, μου είπαν. Εγώ λέω που να πάω, παιδί 18 χρονών… Την άλλη μέρα στο γύρισμα, με έπιασαν από το αφτί και μου λένε «γιατί δεν ήρθατε να πληρωθείτε»;» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Πηγή: zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook