Βιτάλι Κλίτσκο: Το μήνυμα του δημάρχου του Κιέβου στους Έλληνες

βιτάλι-κλίτσκο-το-μήνυμα-του-δημάρχου-1401862

Το δικό του μήνυμα προς τους Έλληνες έστειλε μέσω του “Ενώπιος Ενωπίω” και του ΑΝΤ1 ο δήμαρχος του Κιέβου, Βιτάλι Κλίτσκο, την ώρα που ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται.

«Καλησπέρα Έλληνες. Γνωρίζουμε ότι η Ουκρανία είναι ένα πολυεθνικό κράτος. Έχουμε πολλές και διαφορετικές εθνότητες εδώ, όπως επίσης και ένα μέρος Ελλήνων που ζουν στην Ουκρανία. Αυτός ο πόλεμος, λοιπόν, είναι ένας πόλεμος όχι μόνο εναντίον της Ουκρανίας. Είναι ένα πόλεμος ενάντια σε όλους του άμαχους πολίτες, γιατί σκοτώνονται παιδιά, γυναίκες, άμαχοι πολίτες» ανέφερε ο Βιτάλι Κλίτσκο.

«Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ενωμένοι κατά αυτού του πολέμου που μπορεί να αγγίξει οποιονδήποτε, όπως και τους Έλληνες. Όποιος νομίζει ότι ο πόλεμος είναι μακριά και δεν τον επηρεάζει, κάνει λάθος» συνέχισε ο δήμαρχος του Κιέβου.

«Σας παρακαλώ συμπαρασταθείτε στην Ουκρανία. Υποστηρίξτε την Ειρήνη. Είμαστε σημαντικοί. Η ενότητα είναι το κλειδί για την απελευθέρωσή της πατρίδας μας και την ελευθερία της Ευρώπης» κατέληξε ο Δήμαρχος Κιέβου

Δείτε το μήνυμα του Δημάρχου του Κιέβου στους Έλληνες:

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook