Viral βίντεο στην Τουρκία με τον Ερντογάν που μοιράζει… φιλοδωρήματα σε μικρά παιδιά!

viral-βίντεο-στην-τουρκία-με-τον-ερντογάν-π-1664978

Viral έγινε στην Τουρκία βίντεο που δείχνει τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να μοιράζει χέρι χέρι φιλοδωρήματα σε μικρά παιδιά, στη διάρκεια προεκλογικής του επίσκεψης στην περιοχή Μπαγκτσιλαρ της Κωνσταντινούπολης.

Το βίντεο, που δημοσιοποίησε στο twitter το Flash Haber TV, εμφανίζει τον Τούρκο πρόεδρο να μοιράζει χαρτονομίσματα σε παιδιά, με τους παρευρισκόμενους να τον επευφημούν, φωνάζοντας: «Ηγέτη μας, δεν θα αφήσουμε την Τουρκία στους προδότες» και άλλα φιλοκυβερνητικά συνθήματα.

Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του Ερντογάν όταν ψηφοφόρος του επιχείρησε να λάβει και αυτός προεδρικό… μπαξίσι, με παρευρισκόμενους να αντιδρούν λέγοντάς του : «Σταμάτα… Ντροπή. Είναι για τα παιδιά».

Δεν είναι πρώτη φορά που ο Τούρκος πρόεδρος μοιράζει κάτι, στη διάρκεια επαφής με τους ψηφοφόρους του. Από σακουλάκια με τσάι έως… σετ σκακιού.

Το βίντεο σχολιάστηκε έντονα από τα κόμματα και τις εφημερίδες της αντιπολίτευσης, καυτηριάζοντας πως ο Ερντογάν «πέρυσι μοίραζε 100 λίρες και φέτος 200 λόγω πληθωρισμού», αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook