Viral οι λαμπάδες με ατάκες του Δημήτρη Κουτσούμπα | Photos

viral-οι-λαμπάδες-με-ατάκες-του-δημήτρη-κου-1658538

Θραύση κάνουν οι πασχαλινές λαμπάδες που απεικονίζουν τον Δημήτρη Κουτσούμπα και ατάκες του που έγιναν viral, οι αποκαλούμενες από την δημιουργό τους και «Κουτσουμπίνια».

Η Πηνελόπη Καλογεροπούλου από το εργαστήρι «Το Λειρί του Κόκορα» πέρυσι είχε φτιάξει λαμπάδα με τον Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ και την ατάκα του «Αυτοί είστε» έπειτα από παραγγελία ενός φίλου, ο οποίος την ανέβασε στα social media και στη συνέχεια το τηλέφωνό της πήρε «φωτιά».

«Είχα πει σε αυτόν τον φίλο αν ήθελε να ζωγραφίσω το πρόσωπο του κ. Κουτσούμπα και μου απάντησε ότι θέλει ένα συγκεκριμένο σχέδιο. Μου έστειλε το εικονίδιο από τα κόμικ της σειράς «Baby Politicians» του Νικόλα Στεφαδούρου και τελικά οι λαμπάδες έγιναν ανάρπαστες.
Επειδή οι παραγγελίες αυξάνονταν και είχε ήδη φτάσει η Μεγάλη Εβδομάδα, έλεγα στους πελάτες θα σας φτιάξω πρώτα κούπες για να τις έχετε όλον τον χρόνο και του χρόνου το Πάσχα (σ.σ. φέτος) θα αρχίσω να φτιάχνω πολύ νωρίτερα τις λαμπάδες» τόνισε μιλώντας στο enikos.gr η κυρία Καλογεροπούλου.
Η ίδια είπε ότι «επειδή μου αρέσει προσωπικά πολύ ο Δημήτρης Κουτσούμπας και ως πολιτικός και ως άνθρωπος, πέρα από την «πέραση» που είχαν τα… Κουτσουμπίνια, αποφάσισα να ασχοληθώ πιο δυναμικά φέτος».
Έτσι έχει φτιάξει λαμπάδες με ατάκες του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ όπως «Πού τα βρήκατε αυτά τα φιντάνια;», «Αυτοί είστε», «Ωραία που είναι η Λιβαδειά χωρίς καμιά αιτία…».
Μετά την επίσκεψή του δε, στη Γαλλία πριν από μερικές ημέρες, ζητούν από την κυρία Καλογεροπούλου και λαμπάδα με την ατάκα «Cher ami cher Camarade» με την οποία άρχισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας την ομιλία του προς τους Γάλλους διαδηλωτές.
Όπως υποστήριξε, «η ζήτηση για τα… Κουτσουμπίνια είναι μεγάλη. Πωλούνται σχεδόν 10-15 λαμπάδες την ημέρα» και οι παραγγελίες συνεχίζονται.

Σε ερώτηση αν της ζητούν κι άλλους πολιτικούς για να τους… κάνει λαμπάδα η κυρία Καλογεροπούλου απάντησε ότι «μου ζητούν πολλούς από το ΚΚΕ, όπως τον Θανάση Παφίλη, την Λιάνα Κανέλλη κ.α.».

Πάντως, λαμπάδα έχει φτιάξει και με εικονίδιο της Αλέκας Παπαρήγα με την ατάκα «Ε, δεν είμαστε σαν τα μούτρα σας».

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook