Viral επιβάτης πτήσης που έβλεπε “ροζ” βίντεο όσο η σύντροφός του κοιμόταν

viral-επιβάτης-πτήσης-που-έβλεπε-ροζ-βί-1376857

Γυναίκα διαμαρτυρήθηκε στο TikTok για συνεπιβάτη της σε πτήση, ο οποίος παρακολουθούσε πορνό, ενώ η σύντροφός του κοιμόταν δίπλα του. Το βίντεο έγινε viral και αποτέλεσε θέμα συζήτησης στα social media σχετικά με τους άνδρες και την επιλογή τους να βλέπουν αισθησιακές ταινίες.

Τον περασμένο μήνα, η Σάντι Προύντεντ κατέγραψε τον συνεπιβάτη της να βλέπει ένα ερωτικό βίντεο στη διάρκεια της πτήσης. Η Σάντι ανέβασε στιγμιότυπα στον λογαριασμό της στο TikTok όπου σύντομα έγινε viral, και συγκέντρωσε 3,3 εκατ. προβολές. Όπως φαίνεται, ο άνδρας παρακολουθούσε ένα βίντεο στο TikTok με δύο γυναίκες ντυμένες προκλητικά.

Ωστόσο, η Σάντι είπε ότι ο συγκεκριμένος παρακολουθούσε και το Pornhub στη διάρκεια της πτήσης, ενώ η γυναίκα η οποία καθόταν στη διπλανή θέση και που η Σάντι υπέθεσε ότι ήταν η σύντροφός του, κοιμόταν ήρεμα. “Ήταν πιο προκλητικό το βίντεο που έβλεπε – δεν παρακολουθούσε μόνο το TikTok τη δεδομένη στιγμή” έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που ανήρτησε και πρόσθεσε το hashtag: #TrustNoGuy. Το βίντεο αυτό προκάλεσε την οργή κυρίως γυναικών χρηστών του TikTok που σοκαρίστηκαν από τη συμπεριφορά του άνδρα.

“Αν δεν σέβεσαι τη σύντροφό σου, απλώς πες το” έγραψε μία γυναίκα που επεσήμανε ότι ο άνδρας ταπείνωσε την αγαπημένη του με την επιλογή να παρακολουθεί αυτό το θέαμα στη διάρκεια της πτήσης. “Θα έπρεπε να την ξυπνήσεις και να της δώσεις το κινητό σου με αυτό το βίντεο που έπαιζε” έγραψε άλλη εξαγριωμένη γυναίκα. Άλλοι, ωστόσο, επέμειναν ότι δεν σημαίνει κάτι το γεγονός ότι ο άνδρας έβλεπε πορνό ακόμη και αν ήταν σε σχέση. “Μπορεί να έχουν μία υγιή σχέση και εκείνη να γνωρίζει τι βλέπει αυτός. Οπότε δεν χρειάζεται να κρύβεται ή να λέει ψέματα για οτιδήποτε” έγραψε ένας χρήστης του TikTok

“Ο σύζυγός μου πηγαίνει σε στριπτιζάδικα. Ακόμη επιστρέφει το βράδυ σπίτι. Δεν είναι κάτι σοβαρό” έγραψε μία γυναίκα στη σοκαρισμένη Σάντι, ενώ άλλοι την κατηγόρησαν όταν εξέθεσε την ιδιωτικότητα του άνδρα. “Έχω μεγαλύτερο πρόβλημα από άτομα που μαγνητοσκοπούν και παρακολουθούν τα τηλέφωνα των άλλων, κοίτα τη δουλειά σου” της έγραψε ένας χρήστης και ένας άλλος στο ίδιο σκεπτικό της έγραψε “πρέπει να βαριέσαι αφόρητα για να παρακολουθείς ξένους”.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook