Βίντεο-σοκ: Γερανός χτύπησε σε καλώδια της ΔΕΗ και πήρε φωτιά – Στην εντατική ο χειριστής

βίντεο-σοκ-γερανός-χτύπησε-σε-καλώδια-1681658

Στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, εισήχθη εσπευσμένα χειριστής γερανού, ο οποίος χτύπησε στα ηλεκτροφόρα καλώδια, την στιγμή που εκτελούσε εργασίες στο εργοτάξιο φυσικού αερίου της Gastrate στην περιοχή του Απαλού.

Σύμφωνα με το Evros-news.gr, ο χειριστής, που είναι ηλικίας περίπου 48 ετών, εκτελούσε εργασίες εκφόρτωσης των ειδικών σωλήνων μεταφοράς φυσικού αερίου και μάλλον υπέστη ηλεκτροπληξία. Υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες, ο γερανός βρισκόταν πολύ κοντά τα καλώδια της ΔΕΗ και τα χτύπησε, με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά, ενώ παράλληλα υπήρξε και διακοπή ρεύματος σχεδόν σε όλη την πόλη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάσταση του τραυματία είναι πολύ σοβαρή και μόλις διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με εγκαύματα από το ηλεκτρικό ρεύμα που τον «χτύπησε», εισήχθη αμέσως από τους γιατρούς στην εντατική.

Στο σημείο του εργατικού ατυχήματος, έφτασαν επιτόπου δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Αλεξανδρούπολης με πάνω από πέντε πυροσβέστες και με ειδικό αφρό έσβησαν την πυρκαγιά.

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook