Βίντεο σοκ από φρικτό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρασύρει δημοτικό υπάλληλο καθαριότητας του δήμου Σαρωνικού

βίντεο-σοκ-από-φρικτό-τροχαίο-αυτοκίν-1595774

Κόβει την ανάσα το βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου Παραμονής Χριστουγέννων στη Λεωφόρο Σουνίου στην περιοχή της Πέτας Σαρωνικού με θύμα έναν 52χρονο δημοτικό υπάλληλο καθαριότητας.

Συγκεκριμένα, ένα αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε νεαρός, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα και δύναμη πάνω σε σκουπιδιάρικο και κατά συνέπεια παρέσυρε έναν άτυχο υπάλληλο καθαριότητας τη στιγμή που αυτός προσπαθούσε να τοποθετήσει έναν μεγάλο μεταλλικό κάδο στον ειδικό βραχίονα του απορριμματοφόρου.

Το όχημα του δήμου βρισκόταν στο ρεύμα από Κερατέα προς Καλύβια, με αναμμένους τους ειδικούς φάρους και τα αλάρμ.

Ο 52χρονος υπάλληλος του Δήμου, τραυματίστηκε πάρα πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε με ακρωτηριασμένο πόδι στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο ατύχημα:

Μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση, σταμάτησε η αιμορραγία, ωστόσο υπάρχουν πολλαπλά τραύματα σε εσωτερικά όργανα και κάθε ώρα που περνάει είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τη ζωή του.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του άτυχου υπαλλήλου στο νοσοκομείο βρίσκονται συνάδελφοί του καθώς και ο δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου, με πολλούς συνεργάτες του.

Ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook