Βίντεο που κόβει την ανάσα: Το τρομακτικό ατύχημα 6χρονης όταν «παγιδεύτηκε» η τσάντα της στην πόρτα λεωφορείου

βίντεο-που-κόβει-την-ανάσα-το-τρομακτι-1254623

Φρικτές μνήμες ξυπνά η δίκη, που ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες, για ένα τρομακτικό περιστατικό που είχε συμβεί το 2015 στο Κεντάκι, κατά το οποίο η εξάχρονη, τότε, Άλι Ρέντνουρ, σύρθηκε αρκετά μέτρα στην άσφαλτο, όταν η τσάντα της πιάστηκε στις πόρτες του σχολικού λεωφορείου.

Το νέο βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα ενόψει της δίκης σοκάρει καθώς καταγράφει τη στιγμή που το παιδί εξέρχεται του λεωφορείου στο Λουίσβιλ και οι πόρτες εγκλωβίζουν το ροζ σακίδιό του που το έχει περασμένο στην πλάτη του. Η οδηγός Μελίσα Σάντερς πατάει γκάζι και συνεχίζει κανονικά την πορεία της χωρίς να αντιληφθεί ότι έχει «φυλακίσει» το παιδί και το σέρνει μαζί της στη διαδρομή.

Το κοριτσάκι αρχικά τρέχει μαζί με το λεωφορείο και μετά χάνει την ισορροπία του και πέφτει, με αποτέλεσμα να σύρεται στην άσφαλτο. Μόλις η οδηγός αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί σταματά και ανοίγοντας τις πόρτες τρέχει να σηκώσει το παιδί από τον δρόμο φωνάζοντας «Θεέ μου, Θεέ μου!».

Το σοκαριστικό ατύχημα άφησε την Άλι με νευρικό κλονισμό και σοβαρές εκδορές, σύμφωνα με την αγωγή εναντίον της οδηγού και του δημόσιου σχολείου της Κομητείας Τζέφερσον, το 2018.

Η εξάχρονη υπεβλήθη σε αρκετές επεμβάσεις και τώρα υποφέρει από διαταραχή μετατραυματικού στρες, σύμφωνα με την αγωγή που έχει στα χέρια του τοπικός σταθμός. Το υλικό αναμένεται να προβληθεί στη διάρκεια της αστικής δίκης. Η Σάντερς απολύθηκε έπειτα από έρευνα της σχολικής περιφέρειας, κατά την οποία αποδείχθηκε ότι η οδηγός δεν φρόντισε να ελέγξει ότι το παιδί είχε κατέβει από το λεωφορείο, κάτι που αποτελεί βασικό πρωτόκολλο ασφαλείας που μαθαίνουν στη διάρκεια της εκπαίδευσης. Στη διάρκεια της δίκης. η Σάντερς δήλωσε τη βαθιά μεταμέλειά της που δεν έλεγξε αν το κοριτσάκι είχε κατέβει από το λεωφορείο, σύμφωνα με το WPSD.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook