Βίντεο που κόβει την ανάσα: Σκάφος γίνεται παρανάλωμα του πυρός σε λιμάνι της Αίγινας

βίντεο-που-κόβει-την-ανάσα-σκάφος-γίνε-1499516

Συναγερμός σήμανε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, όταν σκάφος που ήταν δεμένο στο λιμάνι της Πέρδικας στην Αίγινα τυλίχθηκε στις φλόγες.

Όπως θα δείτε στο βίντεο του iEidiseis ακολούθησαν στιγμές πανικού, με κατοίκους και παραθεριστές να σπεύδουν σε βοήθεια.

Από τη φωτιά προκλήθηκε μεγάλο θερμικό φορτίο, με την Πυροσβεστική να καταφέρνει να σβήσει τη φωτιά πριν επεκαταθεί και σε παρακείμενα σκάφη.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η φωτιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα.

Τόσο ο κυβερνήτης του σκάφους, όσο και οι δύο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους. Το σκάφος τελικά βυθίστηκε στο σημείο της προβλήτας που βρισκόταν. Από την βύθιση δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, εκτός τα αποκαΐδια της φωτιάς. Ωστόσο, τοποθετήθηκε ένα φράγμα για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με το aeginaportal, σήμερα το πρωί θα πραγματοποιηθεί η επιχείρηση της ανέλκυσης και της απομάκρυνσής του, που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το μεσημέρι, ώστε να αποκατασταθεί η κίνηση το λιμάνι της Πέρδικας, που αυτή την περίοδο παρουσιάζει μεγάλη επισκεψιμότητα. Από το Λιμεναρχείο Αίγινας θα διενεργηθεί προανάκριση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook