Βίντεο που κόβει την ανάσα: Ηρωικοί πυροσβέστες σώζουν γυναίκα που κρέμεται από το μπαλκόνι της!

βίντεο-που-κόβει-την-ανάσα-ηρωικοί-πυρ-1010636

Ένα απίστευτο βίντεο φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr, με «πρωταγωνίστρια» μία γυναίκα μέσης ηλικίας, να κρέμεται κυριολεκτικά από το μπαλκόνι της και να σώζεται στο… παρά πέντε, από τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τρίτης, περίπου στις 14:30, όταν περιοικοι είδαν μια γυναίκα να… κρέμεται από το μπαλκόνι της, στον 5ο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Ανδρομάχης, στο Βύρωνα. Αμέσως ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία, με τέσσερα οχήματα και 20 πυροσβέστες, έφτασε στο σημείο και κατάφερε να διασώσει τη γυναίκα.

Το βίντεο δείχνει καρέ-καρέ τις προσπάθειες των διασωστών, οι οποίοι, με απίστευτη γενναιότητα, κατάφεραν και έσωσαν την ανήμπορη γυναίκα, της οποίας τα πόδια κυριολεκτικά ακουμπούσαν στην τέντα του διαμερίσματος του 4ου ορόφου.

Με κίνδυνο την ίδια τους την ζωή, οι πυροσβέστες, αφού πρώτα ηρέμησαν την γυναίκα και πήραν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας τόσο για εκείνη όσο και για τους ίδιους, προχώρησαν, όπως μπορούμε να δούμε και στο βίντεο, στη διάσωσή της με το ειδικό όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η διαδικασία, η οποία κράτησε περίπου 30 λεπτά, θύμιζε ταινίες θρίλερ, αφού ανα πάσα ώρα και στιγμή θα μπορούσε να γίνει κάποο λάθος και κάποιος να έχανε την ζωή του. Ευτυχώς, οι έμπειροι διασώστες κατάφεραν και ολοκλήρωσαν με επιτυχία την αποστολή τους.

Η γυναίκα βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Την παρέλαβε ασθενοφόρο και την μετέφερε σε εφημερεύον νοσοκομείο.

Δείτε βίντεο

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook