Βίντεο ντοκουμέντο: Ύποπτο αυτοκίνητο λίγο πριν βρεθεί πεταμένο το λευκό τιγράκι

βίντεο-ντοκουμέντο-ύποπτο-αυτοκίνητ-1648386

Ένα ύποπτο αυτοκίνητο, το οποίο κινείτο κοντά στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, λίγες ώρες πριν εντοπιστεί το λευκό τιγράκι βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών αρχών.

Στο βίντεο, που έφερε στο φως το enikos.gr, καταγράφεται ένα αυτοκίνητο να κατεβαίνει τον δρόμο μπροστά από το πάρκο και να κατευθύνεται εκεί όπου υπάρχουν οι κάδοι απορριμμάτων, περίπου στις 23.30 το βράδυ της Δευτέρας (27/2). Παραμένει στο σημείο για περίπου ένα λεπτό και στη συνέχεια αποχωρεί.

Το βίντεο έχει καταγραφεί από εξωτερική κάμερα ασφαλείας του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου και έχει ήδη παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με τα όσα λέει στο enikos.gr ο διευθυντής του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου, Ζαν Ζακ Λεσουέρ.

«Το αυτοκίνητο κατέβηκε τον δρόμο που έρχεται στο πάρκο και κατευθύνθηκε εκεί όπου είναι οι κάδοι. Έπειτα από ένα λεπτό έφυγε. Χάνεται η οπτική γιατί πρόκειται για ‘τυφλή’ γωνία. Θα ήταν πρωτοφανές να αδειάσει εκεί τα σκουπίδια, δεν έχει λόγο να το κάνει κάποιος. Στον συγκεκριμένο δρόμο δεν υπάρχει κάτι άλλο, παρά μόνο το Αττικό Πάρκο. Εικάζουμε ότι είναι αυτό το αυτοκίνητο», τονίζει ο κ. Λεσουέρ.

Ο διευθυντής του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου εκφράζει την αισιοδοξία του ότι ενδεχομένως οι πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος να έχουν καταγραφεί από άλλη κάμερα που βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο κι έτσι, ίσως, οι αρχές φτάσουν στα ίχνη αυτών που εγκατέλειψαν το τιγράκι κάτω από τον κάδο απορριμμάτων, έξω από το Πάρκο.

Το τιγράκι περιθάλπτεται στην κλινική του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου, είναι φιλικό και δεν παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά. Όπως εκτιμάται, έχει μεγαλώσει με ανθρώπους.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση με το λευκό τιγράκι έχει υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση. Η Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου, Αναστασία Μασούρα, παρενέβη αυτεπαγγέλτως, ζητώντας να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι της κακοποίησης και εγκατάλειψης του ζώου, που εκτιμάται ότι, είναι θύμα εμπορίου άγριων ζώων.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook