Βίντεο ντοκουμέντο: Τελευταία στιγμή απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη μέσα από φλεγόμενο ασθενοφόρο

βίντεο-ντοκουμέντο-τελευταία-στιγμή-1346442

Στο αποκλειστικό βίντεο που σας παρουσιάζει το protothema.gr φαίνονται οι φλόγες που τυλίγουν το ασθενοφόρο, ενώ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα γίνεται και η έκρηξη που αναστάτωσε την περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Είναι λίγα δευτερόλεπτα αφού το ασθενοφόρο που μετέφερε μια ηλικιωμένη γυναίκα έχει αρπάξει φωτιά στη Μεταμόρφωση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πυρκαγιά ξέσπασε από φιάλη οξυγόνου ενώ την ηλικιωμένη πρόλαβαν και έβγαλαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από το φλεγόμενο όχημα.

Στο αποκλειστικό βίντεο που σας παρουσιάζει το protothema.gr φαίνονται οι φλόγες που τυλίγουν το ασθενοφόρο, ενώ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα γίνεται και η έκρηξη που αναστάτωσε την περιοχή.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο με το ασθενοφόρο που τυλίχθηκε στις φλόγες

Ο άνθρωπος ο οποίος απαθανατίζει με το κινητό του τηλέφωνο το φλεγόμενο όχημα, είχε αφήσει τη συσκευή του να καταγράφει το συμβάν όταν έγινε η έκρηξη και πρόλαβε να απομακρυνθεί πριν τραυματιστεί από κομμάτια του ασθενοφόρου που εκτινάχθηκαν στον αέρα.

Το περιστατικό συνέβη κοντά σε σχολικό συγκρότημα ενώ αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι η πυρκαγιά ξέσπασε την ώρα που το ασθενοφόρο ήταν εν κινήσει, ενώ ερευνώνται τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook