Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο οδηγός διαφεύγει μετά την παράσυρση της 21χρονης Χανιώτισσας φοιτήτριας

βίντεο-ντοκουμέντο-η-στιγμή-που-ο-οδηγ-1571951

Μάχη για τη ζωή της εξακολουθεί να δίνει η 21χρονη Χανιώτισσα που παρασύρθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης από αυτοκίνητο στην οδό Εγνατία, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και εγκαταλείφθηκε βαριά τραυματισμένη στο οδόστρωμα (δείτε ΕΔΩ).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα έχει υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, μεταξύ άλλων στο κεφάλι και νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Όπως έγινε γνωστό, η 21χρονη έχει καταγωγή από τα Χανιά και σπουδάζει στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ, κάτι που αποτελούσε το μεγάλο της όνειρο. Στο σημείο της παράσυρσης βρέθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης και μια καλή της φίλη, η οποία μόλις αντίκρισε την άτυχη κοπέλα αιμόφυρτη στην άσφαλτο, έπαθε σοκ και έβαλε τα κλάματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη Θεσσαλονίκη έχουν φτάσει από την Κρήτη οι γονείς της 21χρονης.

Το βίντεο ντοκουμέντο

Στο μεταξύ, σε βίντεο ντοκουμέντο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας κοντινού καταστήματος, διακρίνεται η στιγμή που ο οδηγός του σκούρου γκρι αυτοκινήτου, αφού έχει παρασύρει την 21χρονη, διαφεύγει με μεγάλη ταχύτητα από την οδό Εγνατία, με κατεύθυνση προς δυτικά, ενώ, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, φέρεται να έστριψε δεξιά, στην οδό Ιασωνίδου και να εξαφανίστηκε μέσα από τα στενά.

Δείτε το βίντεο:

Η ώρα που δείχνει το καταγραφικό από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης και προκύπτει από μαρτυρίες, είναι 01.18. Εκείνη τη στιγμή, ένας εργαζόμενος της επιχείρησης ακούει τον εκκωφαντικό θόρυβο και περπατάει προς τον δρόμο για να δει τι συμβαίνει. Πολίτες διακρίνονται να τρέχουν προς την κεντρική οδό της πόλης, καθώς έχουν αντιληφθεί ότι έγινε σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, φαίνεται το αυτοκίνητο να διέρχεται με μεγάλη ταχύτητα, ενώ από πίσω του ακολουθεί μια μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού που, πιθανότατα, οδηγεί ο διανομέας που προσπαθεί να τον ακολουθήσει, χωρίς να καταφέρει να τον σταματήσει.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, πολίτες κοιτούν το αυτοκίνητο και προσπαθούν να καταγράψουν τον αριθμό από τις πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ παράλληλα καλούν την Άμεση Δράση και το ΕΚΑΒ για να ζητήσουν βοήθεια.

protothema.gr

One thought on “Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο οδηγός διαφεύγει μετά την παράσυρση της 21χρονης Χανιώτισσας φοιτήτριας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook