Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που άνδρας εγκαταλείπει 1,5 έτους κοριτσάκι σε καρότσι

βίντεο-ντοκουμέντο-η-στιγμή-που-άνδρα-1326771

Βίντεο ντοκουμέντο δόθηκε στη δημοσιότητα από τον άνδρα που εγκατέλειψε το κοριτσάκι έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο στην οδό Πατησίων. Υπενθυμίζεται πως το κοριτσάκι βρέθηκε από μια γυναίκα και τον φύλακα του μουσείου το πρωί της Κυριακής (28.11.2021) και άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Το παιδί, που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο Αρχαιολογικό Μουσείο, ήταν μέσα σε καροτσάκι, περιποιημένο και σκεπασμένο με κουβερτούλα, ενώ δίπλα του βρέθηκαν καθαρά ρούχα.

Ο φύλακας ενημέρωσε την αστυνομία και με εντολή του Εισαγγελέα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» όπου οι γιατροί εξέτασαν το μωράκι και διαπίστωσαν πως είναι καλά στην υγεία του.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Mega φαίνεται ένας άνδρας να πηγαίνει με το καρότσι στο σημείο και στη συνέχεια να εξαφανίζεται. Ο άγνωστος φορά κόκκινα παπούτσια, φόρμα και σκουρόχρωμο μπουφάν με λευκούς γιακάδες.

Σημειώνεται πως ο φύλακας που εντόπισε το παιδί μίλησε στο newsit.gr και σημείωσε πως το καρότσι ήταν κρυμμένο πίσω από τους φοίνικες και γι’αυτό δεν φαινόταν κάτι, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως «ήταν ανέκφραστο» μέχρι που το πήρε αγκαλιά αστυνομικός.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως δεν υπήρχε κανένα σημείωμα στο καρότσι.

Η κ. Μαρία που βρήκε πρώτη το μωρό και ειδοποίησε τον φύλακα μίλησε στην τηλεόραση της ΕΡΤ και επανέλαβε πως το μωρό ήταν επιμελώς κρυμμένο, αλλά περιποιημένο.

One thought on “Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που άνδρας εγκαταλείπει 1,5 έτους κοριτσάκι σε καρότσι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook