Βίντεο ντοκουμέντο: Έτσι έδρασε ο «ληστής με το ραβασάκι» – «Τα έφαγα όλα και πέταξα το όπλο» | Video

βίντεο-ντοκουμέντο-έτσι-έδρασε-ο-λησ-1291071

Bίντεο ντοκουμέντο από την δράση του περίφημου… «ληστή με το ραβασάκι» φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ethnos.gr. Πρόκειται για τον δράστη ληστείας που έγινε στις 19 Αυγούστου σε τραπεζικό κατάστημα της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος μέχρι να φτάσουν την Τρίτη στη σύλληψή του οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας είχε καθαρό ποινικό μητρώο.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο δράστης είναι ηλικίας 51 ετών, κάτοικος Καλαμαριάς και αυτή είναι η μία και μοναδική ληστεία που έχει κάνει. Στο βίντεο τον βλέπουμε σε απόλυτα ήρεμη κατάσταση να φορά μάσκα για τον κορονοϊό, να περιμένει χωρίς καμία αντίδραση να ανοίξει η πόρτα ασφαλείας σαν να είναι ένας απλός πολίτης και στη συνέχεια με αργό βήμα να κινείται προς την ανυποψίαστη υπάλληλο. Τότε, αφού μιλούν για λίγο και ενώ η γυναίκα του λέει ότι για την συγκεκριμένη υπηρεσία που αναζητά πρέπει να απευθυνθεί αλλού, εκείνος κάνει ότι γυρίζει και ακολούθως στρέφεται ξανά προς την υπάλληλο και της δίνει ένα σημείωμα. Σε αυτό της ζητά να του δώσει τα χρήματα από το ταμείο και παράλληλα βγάζει όπλο.

Η υπάλληλος «παγώνει». Εκείνος ατάραχος περιμένει να του δώσει τα χρήματα γνωρίζοντας ότι είναι ανήμπορη να αντιδράσει και να καλέσει σε βοήθεια, καθώς κανείς από την τράπεζα δεν καταλαβαίνει το παραμικρό και όπως αποτυπώνεται από τις κάμερες ασφαλείας τόσο οι συνάδελφοί της υπαλλήλου όσο και οι πελάτες συνεχίζουν κανονικά τις συνδιαλλαγές τους. Ο δράστης κατάφερε να αρπάξει το ποσό των 7.220 ευρώ και εξαφανίστηκε.

Μετά από την μεγάλη έρευνα της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ταυτοποιήθηκε και μάλιστα στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε ο ρουχισμός που φορούσε κατά την διάπραξη της ληστείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος ομολόγησε την ληστεία και φέρεται να είπε ότι τα χρήματα τα ξόδεψε, ενώ το όπλο που χρησιμοποίησε υποστήριξε ότι το πέταξε μετά την ληστεία.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook