Βίντεο-ντοκουμέντο από τροχαίο στα Χανιά: Η στιγμή που αυτοκίνητο χτυπάει μηχανάκι και εξαφανίζεται…

βίντεο-ντοκουμέντο-από-τροχαίο-στα-χα-928387

Σοκαριστικά είναι τα στιγμιότυπα που δημοσιεύονται από το zarpanews.gr, με οδηγό ενός ΙΧ να πρωταγωνιστεί σε τροχαίο με μηχανή το πρωί του Σαββάτου στα Χανιά και στη συνέχεια να εγκαταλείπει στο σημείο του ατυχήματος τραυματισμένα τα δύο άτομα(δείτε ΕΔΩ)

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στις εικόνες σοκ, που κατέγραψε καρέ καρέ το κλειστό κύκλωμα κάμερας παρακολούθησης της περιοχής, στο τροχαίο που έγινε στις 06.25 στη συμβολή των οδών Μανουσογιαννάκηδων και Μάρκου Μπότσαρη, αυτοκίνητο συγκρούεται με σφοδρότητα με διερχόμενη μηχανή.

Από την ισχυρότατη σύγκρουση, οι δυο αναβάτες της μηχανής, «εκσφενδονίστηκαν» για αρκετά μέτρα και σωριάστηκαν με δύναμη στο οδόστρωμα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, αφού κοντοστάθηκε για ελάχιστα δευτερόλεπτα, ανέπτυξε ταχύτητα και στη συνέχεια απομακρύνθηκε, εγκαταλείποντας αβοήθητα τα θύματά του, τα οποία φαίνεται ότι έζησαν από θαύμα.

Μάλιστα ένας από τους περαστικούς, προσπάθησε να κυνηγήσει τον ασυνείδητο οδηγό του αυτοκινήτου, χωρίς όμως επιτυχία…

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

zarpanews.gr

14 thoughts on “Βίντεο-ντοκουμέντο από τροχαίο στα Χανιά: Η στιγμή που αυτοκίνητο χτυπάει μηχανάκι και εξαφανίζεται…

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ ΤΗΣ ΧΑΝΙΟΛΟΥΠΟΛΗΣ,
    ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ:
    ΣΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ STOP ΠΑΤΑΜΕ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ…

  2. Το κατέβασαν το βίντεο να προστατέψουν το φονιά από ότι βλέπω.
    Σe άλλες χωρες η ίδια η αστυνομία το ανεβάζει στο fb ακόμα και το όνομα του ,μόνο εάν ξεφτιλιζεις κάποιον δημόσια δεν ξανακάνουν τετεια εκγληματα ξανά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook