Βίντεο ντοκουμέντο από τον γκρεμό που σκοτώθηκε ο Θεόδωρος Νιτσιάκος – Οι τραγικές λεπτομέρειες που οδήγησαν στο τροχαίο-σοκ

βίντεο-ντοκουμέντο-από-τον-γκρεμό-που-981519

Βίντεο στο οποίο φαίνεται το αυτοκίνητο του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, να βρίσκεται στο γκρεμό στον οποίο έπεσε στο χωριό Αετομηλίτσα Ιωαννίνων, παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Στο βίντεο, το οποίο έχει τραβηχτεί λίγες ώρες μετά τον θάνατο του άτυχου επιχειρηματία, φαίνεται αναποδογυρισμένο το αυτοκίνητο, το οποίο βρίσκεται στον γκρεμό, βάθους είκοσι μέτρων, ενώ στην περιοχή υπάρχει αρκετό χιόνι.

Όπως φαίνεται σε βίντεο η οροφή του τζιπ έχει καταστραφεί από την πτώση.

Ο 76χρονος επιχειρηματίας κατευθυνόταν προς την Αετομηλίτσα κατά τις 20:30 το βράδυ της Παρασκευής μαζί με συγγενή του. Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι οι δύο άντρες πέρναγαν από εκεί για να ελέγξουν τα περάσματα για αγριογούρουνα ώστε το νωρίς το πρωί του Σαββάτου να πάνε για κυνήγι. Επίσης, ενώ οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και κατέληξε σε χαράδρα, σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του epirus-tv-news.gr στο 5ο χιλιόμετρο του δασικού δρόμου Αετομηλίτσας-Πληκατίου, το όχημα ακινητοποιήθηκε λόγω πάγου.

Τότε, προσπαθώντας να απεγκλωβιστούν και να συνεχίσουν την πορεία τους, ο συνοδηγός κατέβηκε από το αμάξι και σπρώχνοντας προσπάθησε να κινήσει το όχημα στο οποίο βρισκόταν ακόμα μέσα ο Θεόδωρος Νιτσιάκος.

Λόγω της ανηφορικής όμως κλίσης του σημείου το αυτοκίνητο έφυγε προς τα πίσω και έπεσε σε γκρεμό. Ο συνοδηγός ειδοποίησε τους χωριανούς από την Αετομηλίτσα και τις Αρχές.

Η σορός του επιχειρηματία ανασύρθηκε αργά το βράδυ από κατοίκους του χωριού κι ενώ στο σημείο είχαν φτάσει ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας.

Ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Ηπείρου – Είχε πάει στο χωριό για την κοπή της πίτας

Ο θάνατός του έχει σοκάρει την οικογένεια του, τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις του αλλά και την τοπική κοινωνία στην οποία ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος γεννημένος στην Αετομηλίτσα είχε ιδιαίτερη αγάπη στο χωριό του. Επέστρεφε εκεί πολύ συχνά και με κάθε ευκαιρία πήγαινε για κυνήγι, δραστηριότητα που υπεραγαπούσε.

Το κυνήγι με φίλους άλλωστε, το πρωί του Σαββάτου ήταν ο σκοπός και αυτής της επίσκεψης, καθώς επίσης και η κοπή της πίτας στην Αετομηλίτσα. Το ραντεβού είχε δοθεί από μέρες, για το μεσημέρι του Σαββάτου στο ξενώνα του χωριού. Όταν στο χωριό μαθεύτηκε η είδηση του τροχαίου αμέσως σήμανε συναγερμός. Όσοι είχαν επιστρέψει στην Αετομηλίτσα για την κοπή της πίτας έσπευσαν να βοηθήσουν. Τον ανέσυραν πριν φτάσουν οι δυνάμεις της ΕΜΑΚ.

Ήταν ήδη πολύ αργά καθώς ο συντοπίτης τους είχε φύγει από τη ζωή. Η κοπή πίτας στην Αετομηλίτσα εξελίχθηκε σε μέρα θρήνου…

Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος με σπουδές στη Γεωπονική Σχολή Θεσσαλονίκης και μετεκπαίδευση στην Ολλανδία σε θέματα πτηνολογίας δημιούργησε το 1972 μια μικρή μονάδα αναπαραγωγής πατρογονικών ορνίθων λίγο έξω από τα Ιωάννινα.

Έκτοτε πραγματοποιούσε συνεχή βήματα προόδου διευρύνοντας την παραγωγική ικανότητα της επιχείρησης και χτίζοντας σταδιακά ένα κάθετα ολοκληρωμένο σύστημα παραγωγής προϊόντων κοτόπουλου που καλύπτει την αναπαραγωγή, την εκκόλαψη, την πάχυνση, την παρασκευη πτηνοτροφών, τη σφαγή και μεταποίηση, το δίκτυο διανομής για όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα η εταιρεία εκμεταλλευόμενη τις υποδομές της σε Ήπειρο και Μακεδονία, δραστηριοποιήθηκε έντονα στην αγορά των αυγών εκκολάψεως και νεοσσών, στην εμπορία πρώτων υλών ζωοτροφών και την παραγωγή ζωοτροφών για όλα τα παραγωγικά ζώα.

Πρωτο Θεμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook