Βίντεο – ντοκουμέντο από την επίθεση που δέχθηκε ανήλικη από συμμαθήτριές της

βίντεο-ντοκουμέντο-από-την-επίθεση-1659585

Συγκλονίζει την κοινή γνώμη η νέα υπόθεση bullying σε βάρος μαθήτριας σε σχολείο του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη (δείτε ΕΔΩ).

Όπως καταγγέλλει η μητέρα της μαθήτριας τρίτης γυμνασίου, η κόρη της έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού δύο φορές και πέφτει διαρκώς θύμα bullying από συγκεκριμένους μαθητές του σχολείου. Yποστηρίζει ότι το περιστατικό του δεύτερου ξυλοδαρμού, που έγινε πριν από περίπου δέκα ημέρες, ανέβηκε στα social media, με το πρόσωπό της κόρης της αλλά και της μαθήτριας που δείχνει ότι την χτυπάει, να φαίνονται.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι γονείς, τα κορίτσια έβγαλαν έξω από μία πιτσαρία την κόρη τους, την τράβηξαν από τα μαλλιά και την χτύπησαν στο κεφάλι.

Η μητέρα σημειώνει ότι η κόρη της έχει υποστεί επανειλημμένως επιθέσεις, κάψιμο μαλλιών, λεκτική ανάρμοστη συμπεριφορά, ενώ της έχουν αφήσει σκουπίδια στην τσάντα της. Η ίδια, όπως υποστηρίζει, έχει αναφέρει τα περιστατικά τόσο στη διεύθυνση του σχολείου όσο και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και, όπως λέει, οι αρμόδιοι αδιαφόρησαν.

Το βίντεο από την ενέδρα που έστησαν σε βάρος της μαθήτριας στον Εύοσμο συμμαθήτριές της, ανέβηκε στο ΤikTok και προβλήθηκε από την ΕΡΤ.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook