Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που η απαγωγέας αφήνει ελεύθερη τη Μαρκέλλα

βίντεο-ντοκουμέντο-από-τη-στιγμή-που-η-1058902

Συγκλονίζουν τα νεότερα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας η οποία εξακολουθεί να απασχολεί το πανελλήνιο. Την ώρα που η «κοκκινομάλλα», βασική ύποπτη, δίνει κατάθεση στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης κυκλοφόρησε βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει τη μικρή να περιπλανιέται στον δρόμο κουρασμένη, κρατώντας τη σχολική τσάντα της.

Σόκαρε η προ ενός 24ωρου είδηση σύμφωνα με την οποία στις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στη 10χρονη διαπιστώθηκε ότι μεταξύ άλλων τής είχε χορηγηθεί μέχρι και… κοκαΐνη.

Η Μαρκέλλα αναγνώρισε την κοκκινομάλλα που φέρεται να την άρπαξε, αλλά προς το παρόν το κίνητρο της πράξης παραμένει αδιευκρίνιστο και ενδεχομένως αυτό να αποσαφηνιστεί μόλις εντοπιστεί και εξεταστεί από τους αστυνομικούς.

 Το θρίλερ της εξαφάνισης έλαβε τέλος το πρωί του Σαββάτου, όταν έγινε γνωστό ότι το κοριτσάκι βρέθηκε σε βενζινάδικο στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Το βίντεο, που έφερε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, δείχνει την «κοκκινομάλλα» να βαδίζει ταχύτατα και η μικρή Μαρκέλλα να προσπαθεί να την… προλάβει λίγο πριν την αφήσει στο πρατήριο υγρών καυσίμων όπου και την αναγνώρισαν λίγο αργότερα.

«Η κοπέλα σταμάτησε και είπε στην μικρή: «πήγαινε πίσω» και μετά έφυγε προς την παραλία», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο OPEN, ενώ καταλήγει: «Μου φάνηκε περίεργη η γυναίκα. Φορούσε κουκούλα, μάσκα, μόνο τα μάτια της φαίνονταν».

H «κοκκινομάλλα» που φέρεται να άρπαξε τη Μαρκέλλα έξω από το σχολείο της στην Κάτω Τούμπα της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε από τις Αρχές στην Παραλία Κατερίνης, στην Πιερία.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η «κοκκινομάλλα» προσπάθησε με κάθε τρόπο να ξεγελάσει τους αστυνομικούς, ώστε να μην την εντοπίσουν γνωρίζοντας, προφανώς, πως υπάρχουν στοιχεία γι’ αυτή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook