Βίντεο -ντοκουμέντα από διάρρηξη σε ανθοπωλείο – «Πήραν μέχρι και τα κέρματα»

βίντεο-ντοκουμέντα-από-διάρρηξη-σε-αν-1654694

Αδιανόητο θράσος από δύο κλέφτες οι οποίοι τα ξημερώματα της Τρίτης εισέβαλαν σε ένα ανθοπωλείο που βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Λαμίας.

Σε βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του ανθοπωλείου αλλά και παρακείμενων καταστημάτων, καταγράφηκαν όλες οι κινήσεις των δραστών. Αρχικά περνούν μπροστά από το ανθοπωλείο από την απέναντι πλευρά του δρόμου και συνεχίζουν κανονικά την πορεία τους. Αφού έλεγξαν ότι δεν υπάρχει κανείς, επέστρεψαν. Ο ένας δράστης με καλυμμένα πλέον τα χαρακτηριστικά του μπήκε με την βοήθεια του δεύτερου στο ανθοπωλείο από ένα παράθυρο. Ο δράστης πήγε στο ταμείο, άνοιξε την ταμειακή και πήρε μέχρι και τα κέρματα των 10 λεπτών.

Όπως αποκάλυψε στο enikos.gr η ιδιοκτήτρια του ανθοπωλείου, ο θρασύτατος δράστης προσπάθησε μέσω υπολογιστή να αποκτήσει πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας. Στην συνέχεια, βγήκε από το ίδιο παράθυρο, ξανά με την βοήθεια του συνεργού του, ο οποίος τον περίμενε κάνοντας βόλτες στην περιοχή.

«Είναι απίστευτο να γίνεται τέτοια κλοπή στο κέντρο της Λαμίας» λέει στο enikos.gr ένας από τους εργαζόμενους του ανθοπωλείου.

Η κλοπή έγινε αντιληπτή από την ιδιοκτήτρια της επιχείρησης το πρωί της Τρίτης, όταν πήγε να δώσει ρέστα σε έναν πελάτη και διαπίστωσε ότι δεν υπήρχαν χρήματα στο ταμείο. Ειδοποίησε την αστυνομία και άμεσα στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Στα χέρια των αρχών βρίσκονται τα βίντεο με τις κινήσεις των δύο δραστών.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντα από την διάρρηξη

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook