Βίντεο με τον Μουτζούρη να λέει για τον Μητσοτάκη! “Να κι αν είναι οργισμένος, και τι έγινε…”

βίντεο-με-τον-μουτζούρη-να-λέει-για-τον-1004583

Το βίντεο δείχνει τον Περιφερειάρχη βορείου Αιγαίου να κάνει χειρονομία κατά του Μητσοτάκη

Ο κ. Μουτζούρης, ακούγεται να χαρακτηρίζει στον συνομιλητή του, -κάποιον καθηγητή, όπως τον αποκαλεί, με πολλούς να θεωρούν ότι πρόκειται για τον υπουργό Γιώργο Γεραπετρίτη- ως «στρατό κατοχής» και «μισθοφόρους του Ερντογάν» τα ΜΑΤ που έσπευσαν στα νησιά.

Ο κ. Μουτζούρης λέει ακόμη: «Εγώ λογικός άνθρωπος είμαι μόνος μου βγήκα, δεν με βοηθήσατε, δεν πειράζει βγήκα με το σπαθί μου».

Στη συνέχεια ανεβάζει τους τόνους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μην μου κάνει παλικαριές ο πρωθυπουργός εμένα, δεν είμαι κανένα παιδάκι», ενώ σε λίγο συστήνει στον συνομιλητή του «Μην τον ανάψεις (σ.σ. τον πρωθυπουργό), γιατί τώρα τον έχει πιάσει…άντε να μη πω τι».

Η συνομιλία προχωρά και ο κ. Μουτζούρης ακούγεται να λέει: «Διαβάζω σε σάιτ, ότι είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός με τον Μουτζούρη. Ε λοιπόν κι εγώ σου λέω να, κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός μαζί μου (το «να» συνοδεύεται από την ανάλογη ακατάλληλη κίνηση να δείχνει τα γεννητικά του όργανα). Και τι έγινε;».

Για να προσθέσει: «Με κάλεσε αύριο, μπορώ να μην έρθω. Τι θα μου κάνει; Θα με κλείσει φυλακή; Ας με κλείσει…». Και τονίζει «εγώ δεν περιμένω από τον πρωθυπουργό κάτι».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook