Βίντεο με τον διάλογο Τσίπρα-Λοβέρδου στη Βουλή μετά τις αποκαλύψεις για το «ξύλο»

βίντεο-με-τον-διάλογο-τσίπρα-λοβέρδου-1150243

Το τετ α τετ Τσίπρα – Λοβέρδου που έγινε χθες Τρίτη στα έδρανα της Βουλής κατέγραψε και κάμερα, πέρα από τον φωτογραφικό φακό.

Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση των δύο, αφότου ο Ανδρέας Λοβέρδος δημοσιοποίησε την επιθυμία που του δημιουργήθηκε πριν από λίγα χρόνια να… δείρει τον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Ηταν η περίοδος που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε προβάλει την υπόθεση Novartis ως πολιτικό σκάνδαλο, παραπέμποντας την εξέταση 10 πολιτικών προσώπων σε εξεταστική επιτροπή της Βουλής.

Την επιθυμία του αυτή να δείρει τον Αλέξη Τσίπρα μέσα στη Βουλή περιέγραψε ο Ανδρέας Λοβέρδος στο βιβλίο του «Απόπειρα Δολοφονίας», μαζί με την αντίδραση των έκπληκτων συνεργατών του αλλά και των παιδιών του όταν τους εξέφρασε τη σκέψη του αυτή.

Λίγο πριν από την ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό του 2021, Αλέξης Τσίπρας και Ανδρέας Λοβέρδος συναντήθηκαν στη Βουλή. Η συζήτηση, όπως φάνηκε και από τις φωτό και επιβεβαιώθηκε και από το βίντεο, ήταν σε έντονο ύφος και υπήρχε εκνευρισμός, χωρίς βέβαια να υπάρξει η παραμικρή ένταση.

Ο ίδιος ο Α. Λοβέρδος υποστηρίζει ότι μίλησε σε πολύ φιλικό κλίμα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Φυσικά συζήτησαν το επίμαχο θέμα, ωστόσο ο διάλογος που είχαν οι Αλέξης Τσίπρας και Ανδρέας Λοβέρδος δεν έχει διαρρεύσει.

topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook