Βίντεο από την κινηματογραφική καταδίωξη στο Πέραμα – Ένας νεκρός και επτά τραυματίες

βίντεο-από-την-κινηματογραφική-καταδ-1303045

Βίντεο στο οποίο καταγράφονται οι πυροβολισμοί στο πλαίσιο της καταδίωξης που έγινε τα ξημερώματα στο Πέραμα δημοσιεύει το kathimerini.gr.

Στο βίντεο ακούγονται οι ήχοι από τα πυρά των αστυνομικών κατά του οδηγού αυτοκινήτου, ο οποίος αγνόησε σήμα τους και δεν σταμάτησε σε έλεγχο.

Υπενθυμίζεται ότι ο απολογισμός της ένοπλης συμπλοκής είναι ένας νεκρός και επτά τραυματίες, εκ των οποίων οι έξι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ, αστυνομικοί έκαναν νόημα στον οδηγό ενός αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν άλλα δύο άτομα, να σταματήσει για έλεγχο.

Ο οδηγός, όμως, δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη, που κατέληξε στην οδό Ελπίδος, στο Πέραμα. Στο σημείο εκείνο ο οδηγός του οχήματος εμβόλισε τις μηχανές της ΔΙΑΣ και τότε αστυνομικοί πυροβόλησαν. Ενα από τα τρία άτομα που επέβαιναν τραυματίστηκε θανάσιμα, ένα ελαφρά, ενώ τραυματίστηκαν και έξι αστυνομικοί.

Οσον αφορά το τρίτο άτομο που επέβαινε στο όχημα κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

2 thoughts on “Βίντεο από την κινηματογραφική καταδίωξη στο Πέραμα – Ένας νεκρός και επτά τραυματίες

  1. 16 χρονων ηταν τελικα το κοπελακι kαι πανε να μας πουν οτι ηταν σεσημασμενος και δολοφονο και ετσι απλα επειδη δε σταματουσαν το σκοτωσαν. Αμερικη γιναε Για ναδουμε πως θα το καλυψουν το θεμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook