Βίκυ Σταμάτη για Άκη Τσοχατζόπουλο: «Αλλάζω ορούς 24 ώρες το 24ωρο – Πήγαμε στον Αγ. Γεράσιμο τον θαυματουργό»

βίκυ-σταμάτη-για-άκη-τσοχατζόπουλο-α-1092975

H Βίκυ Σταμάτη σε συνέντευξή της μίλησε για τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει με τον σύζυγό της Άκη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος πριν από δύο μέρες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. H κυρία Σταμάτη αναφέρθηκε και στον γιο της τον οποίο αποκαλεί «ήρωα και λεβέντη».

«Είμαστε σε μια κατάσταση υπό έλεγχο. Είμαστε όλοι κάπου που προσπαθούμε να εισπνεύσουμε λίγο οξυγόνο. Χτες πήγαμε στον Άγιο Γεράσιμο τον θαυματουργό. Ο Άκης σκέφτεται και υπομένει, είναι με ορό, δεν μπορεί να μπει στη θάλασσα, δεν μπορεί ούτε να τη μυρίσει. 24ώρες το 24ωρο αλλάζω ορούς. Δεν μπορώ ούτε πρόγραμμα να κάνω για την επόμενη, δεν αισθάνομαι ότι ζω ανθρώπινα και κανονικά», τόνισε η Βίκυ Σταμάτη.

Όταν η συζήτηση πηγαίνει στο γιο της, η Βίκυ Σταμάτη δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της και το θαυμασμό της αφού, όπως δηλώνει, ο Άκης είναι κυριολεκτικά όχι μόνο ένας άριστος μαθητής, αλλά ένας λεβέντης και μάλιστα η ίδια τον αποκαλεί υπερήφανη «ήρωα».

«Είναι ένας κούκλος, θεός, υπέροχος μαθητής. Θέλει στις 22 να γυρίσουμε για να διαβάσει και να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του. Είναι παλικάρι με όλη τη σημασία της λέξης. Η στάση ζωής αυτού του παιδιού είναι λεβέντικη, είναι ήρωας», λέει με καμάρι η Βίκυ Σταμάτη στην εφημερίδα «On Time».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook