Βίκυ Καγιά: Δεν θα είναι δωρεάν το σύστημα ψηφοφορίας για τον τελικό του GNTM

Η Βίκυ Καγιά έριξε “βόμβα” μιλώντας στο Open καθώς προανήγγειλε πως αλλάζει το σύστημα ψηφοφορίας για τον μεγάλο τελικό του GNTM 3 και δεν θα είναι πλέον δωρεάν.

Η αποκάλυψη από πλευράς Καγιά έγινε όταν η Κατερίνα Καινούριου αντευχήθηκε στη fashion expert -που έσπευσε να της πει τηλεφωνικά τα Χρόνια πολλά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βγάλει τηλεοπτικό λαβράκι σε σχέση με τον τελικό του GNTM 3.

Συγκεκριμένα όταν η Κατερίνα ευχήθηκε στην Καγιά χαριτολογώντας “μ’ έναν νικητή φέτος στο GNTM”, εκείνη έσπευσε να αποκαλύψει ότι φέτος θα είναι όλα διαφορετικά στο σύστημα ψηφοφορίας του GNTM 3.

Βίκυ Καγιά: “Δεν θα είναι δωρεάν το σύστημα ψηφοφορίας για τον τελικό του GNTM 3”

Για την ακρίβεια η κριτής του GNTM 3 τόνισε ότι φέτος το σύστημα στον τελικό θα είναι πολύ προστατευμένο. “Κακά τα ψέματα τα προηγούμενα δύο χρόνια ήθελε το κανάλι και η παραγωγή να μην πληρώσει ο κόσμος και να είναι μια live – δωρεάν ψηφοφορία. Είναι μια εκπομπή που έχει φανατικό κοινό και τους λατρεύαμε γι’ αυτό. Έμπαιναν όλοι μέσα σ’ ένα δευτερόλεπτο από όλη την υφήλιο που υπάρχουν Έλληνες. Και αυτό δεν άντεχε το σύστημα”, εξήγησε η παρουσιάστρια του Star.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι με την αλλαγή αυτή η ψηφοφορία που θα διεξαχθεί δεν θα είναι free και 100% δωρεάν, όπως τις προηγούμενες δύο χρονιές.

Θα υπάρχουν και κορίτσια στον τελικό”, δήλωσε η fashion expert και κριτής του GNTM 3. Η fashion expert στη συνέχεια απαντώντας σε ερώτηση του Γιάννη Πουλόπουλου δεν δίστασε να αναφερθεί στα φαβορί για τον τελικό. Όπως είπε χαρακτηριστικά δεν θα είναι μόνο ανδρική υπόθεση.

«Δεν ισχύει ότι στον τελικό θα είναι ανδρική υπόθεση. Δεν ξέρεις ποιος θα το πάρει, αυτό θα γίνει στο live. Δεν είναι μόνο αγόρια υπάρχουν και κορίτσια στον τελικό», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Πηγή: youfly.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ