Βίκυ Χατζηβασιλείου: Aπίστευτες μπηχτές και «καρφιά» κατά του Alpha! | Video

βίκυ-χατζηβασιλείου-aπίστευτες-μπηχτ-964490

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου παρουσίασε το νέο της βιβλίο, ωστόσο, δεν δίστασε να πετάξει και τα καρφιά της κατά του ALPHA.

Ο τρόπος που έφυγε από το κανάλι μετά από τόσα πολλά χρόνια δεν της άρεσε καθόλου!

«Ήμουν 17 χρόνια συνεχόμενα στην τηλεόραση. Δεν περίμενα να φύγω με αυτό τον τρόπο. Κοιτάξτε το κανάλι έχει κάθε δικαίωμα να σταματάει τα προγράμματά του, να βάζει καινούργια, να κάνει τις επιλογές του. Αλίμονο, είναι απόλυτα σεβαστό.

Απλά περίμενα να τηρηθεί μια άλλη διαδικασία… για αυτή τη διακοπή. Όλα καλά. Εγώ οφείλω ευγνωμοσύνη γιατί μερικές φορές χρειάζεται να πάρεις γενναίες αποφάσεις, για να μετακινηθείς από μια βολική κατάσταση και δεδομένη συνήθεια, για να κάνεις την εξέλιξη.

Αλλιώς εξέλιξη δεν υπάρχει. Δεν με πήρε κανένας από τον ALPHA για σήμερα. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνάδελφους απ’ όλα τα κανάλια που είναι εδώ σήμερα εδώ μαζί μου», σχολίασε η παρουσιάστρια την ώρα που διαπίστωσε ότι το κανάλι στο οποίο εργαζόταν τόσα χρόνια δεν είχε στείλει συνεργείο.

«Ο κόσμος διαμαρτύρεται. Και έχει δίκιο να διαμαρτύρεται γιατί ποτέ κανείς δεν βγήκε να κάνει μια ανακοίνωση και να ενημερώσει το κοινό που με ακολουθούσε.

Ωστόσο η παρουσιάστρια έριξε «τα καρφιά της» και μέσα από το κανάλι της στο youtube στο οποίο είπε: «Η αλήθεια είναι ότι αν παραμέναμε στο κανάλι με την ομάδα μου ίσως να υπήρχαν προσκόμματα στην λειτουργία της εκπομπής γιατί απ’ ότι βλέπω κόβουν τα budget εκεί συνεχώς, το κανάλι δεν είναι πρώτο όπως ήταν, είναι τέταρτο αυτή τη στιγμή και λυπάμαι πολύ γι αυτό γιατί όταν δεν υπάρχει ροή σε επίπεδο οικονομικό αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούν να υπάρχουν και παραγωγές επιπέδου που θα δημιουργήσουν και μια μεγάλη τηλεθέαση. Οπότε ίσως αν παρέμενε η εκπομπή εκεί να μην ήταν στο επίπεδο που την είχα όλα αυτά τα χρόνια»
Δείτε το μετά το 5.53′

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook