Video-ντοκουμέντο | Στιγμιότυπα κακοποίησης της 14χρονης Χανιώτισας από τον πατέρα της

video-ντοκουμέντο-στιγμιότυπα-κακοποίησ-390799

Εικόνες που σοκάρουν στο video ντοκουμέντο της εκπομπής Tatiana Live για τον άγριο ξυλοδαρμό του 14χρονου κοριτσιού από τα Χανιά από τον πατέρα της. Ο 55χρονος δράστης για 18 χρόνια κακοποιούσε την σύντροφό του και τα τέσσερα παιδιά του. Αποκορύφωμα το περιστατικό της περασμένης Παρασκευής που έστειλε το 14χρονο κορίτσι στο νοσοκομείο,(δείτε ΕΔΩ).

Η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε τον άντρα της για ενδοοικογενειακή βία και τα video από την κακοποίηση των παιδιών – που προήλθαν από τις κάμερες που είχε τοποθετήσει ο ίδιος στο σπίτι για να ελέγχει την οικογένεια- φέρνουν στο φως της δημοσιότητας σκληρές εικόνες βίας. Ο 55χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή, ενώ η ταλαιπωρημένη μάνα προσπαθεί να πατήσει και πάλι στα πόδια της.

Σε επικοινωνία με την εκπομπή, η μητέρα του κοριτσιού αποκαλύπτει: “18χρόνια δέχομαι τέτοια συμπεριφορά. Φοβόμουν και στο παρελθόν που είχα μπει στη μέση για τσακωμό κατέληξα στο νοσοκομείο”, αποκάλυψε η γυναίκα και συμπλήρωσε: “Υπήρχαν παντού κάμερες. Ήμουν εσώκλειστη, δεν μπορούσα να πάω πουθενά μόνη. Τα παιδιά πήγαιναν μόνο στο σχολείο”.

Ακόμη, ανέφερε: “Τα παιδιά τα χτυπούσε από τα τέσσερα, πέντε χρόνια και μετά. Τα έβαζε τιμωρία και τα άφηνε στα κεραμίδια μόνα με ένα ποτήρι νερό”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook