Video ΣΟΚ από την Τουρκία | Υδροφόρα παρασύρει διαδηλωτή στο πάρκο Γκεζίμ | Photos

video-σοκ-από-την-τουρκία-υδροφόρα-παρασύρ-70853

Αποφασισμένος να διαλύσει την κατάληψη στο πάρκο Γκεζί εμφανίστηκε ο Ερντογάν σε ομιλία του στην Άγκυρα το απόγευμα του Σαββάτου. Έτσι πριν λίγο η αστυνομία εισέβαλε στο πάρκο Γλεζί και διέλυσε με τη βία την κατάληψη . Μέσα σε δευτερόλεπτα, εργάτες άρχισαν να το καθαρίζουν. Πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλούς τραυματίες. Εικόνες «πολέμου»… εικόνες που θα μείνουν στην ιστορία…

taxim

Σοκαριστικό είναι το βίντεο στο οποίο φαίνεται μία υδροφόρα να έχει παρασύρει διαδηλωτή ο οποίος σφαδάζει από πόνο. Παρά το γεγονός ότι δεκάδες άνθρωποι προσπαθούν να απεγλωβίσουν τον διαδηλωτή, η υδροφόρα συνεχίζει κανονικά την πορεία της… ΠΡΟΣΟΧΗ! Το βίντεο είναι ιδιαίτερα σκληρό.

Η αστυνομία με τη βία μπήκε στο πάρκο Γκεζί το οποίο ήταν υπό κατάληψη. Αμέσως ακολούθησαν εργάτες που άρχισαν να μαζεύουν τις σκηνές και να καθαρίζουν το πάρκο. 

Την ίδια ώρα, σοβαρά επεισόδια είναι σε εξέλιξη στην πλατεία Ταξίμ, όπου δυνάμεις της αστυνομίας προσπαθούν να αποτρέψουν διαδηλωτές να πλησιάσουν την πλατεία, κάνοντας χρήση χημικών και δακρυγόνων. 

Υδροφόρες απομακρύνουν τους διαδηλωτές από την πλατεία Ταξίμ με εντολή Ερντογάν.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αναρίθμητο αριθμό τραυματιών. 

Το σαββατόβραδο του Ιούνη είναι αναμφισβήτητα ιστορικής σημασίας!

Πηγή: newsit

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook