Βιασμός καθαρίστριας στα Πετράλωνα: Αυτός είναι ο 35χρονος που συνελήφθη

βιασμός-καθαρίστριας-στα-πετράλωνα-α-1241658

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 35χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό και βαρύ τραυματισμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος, που έχει βαρύ ποινικό μητρώο, είχε βρει καταφύγιο στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας στο σπίτι ενός άλλου άνδρα, ο οποίος του παρείχε φαγητό και ρούχα.

Η υπόθεση προκάλεσε ένα νέο κύμα αντιδράσεων από πολίτες και φεμινιστικές οργανώσεις. Το απόγευμα της Τρίτης 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε νέα συγκέντρωση στους δρόμους των Πετραλώνων, με πλήθος κόσμου να δίνει το παρών διαμαρτυρόμενο για την έμφυλη βία.

Ο δράστης σύμφωνα με τις πληροφορίες αντιστάθηκε σθεναρά, επιχειρώντας να διαφύγει, ωστόσο συνελήφθη από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αθηνών σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράνομη κατακράτηση και βιασμό.

Ο βιασμός του 2015

Ο δράστης είχε καταδικαστεί ξανά για τον βιασμό μίας 22χρονης φοιτήτριας το 2015 και είχε μπει στη φυλακή για πέντε χρόνια και αποφυλακίστηκε το 2020. Ο 35χρονος την είχε παρακολουθήσει οργανώνοντας ενέδρα σε βάρος της και αφού πρώτα την χτύπησε με αγριότητα, στη συνέχεια τη βίασε. Τότε οι αστυνομικοί τον είχαν εντοπίσει και του είχαν περάσει χειροπέδες. Σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, απόπειρα ανθρωποκτονίας, απειλή και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Είχε παρακολουθήσει την καθαρίστρια

Το επόμενο θύμα του ήταν η 50χρονη καθαρίστρια στην περιοχή των Πετραλώνων. Ο 35χρονος κατάλαβε ότι η 50χρονη καθαρίστρια κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι του και να ειδοποιήσει τις Αρχές, προλαβαίνοντας να διαφύγει από το σημείο πριν μπουν στο χώρο οι αστυνομικές δυνάμεις.

Εκτιμάται ότι ο δράστης ήξερε τις ημέρες κατά τις οποίες πήγαινε στην πολυκατοικία η 50χρονη καθαρίστρια και της έστησε ενέδρα. Το θύμα βρισκόταν μπροστά από το ασανσέρ όταν ξαφνικά ο 35χρονος την τράβηξε απότομα και την έβαλε με τη βία στην οικία του, όπου τη βίαζε και την έδερνε επί 8 με 9 ώρες.

Η 50χρονη περιγράφοντας στους αστυνομικούς όσα βίωσε στα χέρια του βιαστή της ανέφερε: «Με είχε γυμνή όλη μέρα, με χτύπαγε και με βίαζε […] Δουλεύω καθαρίστρια 3 χρόνια στην πολυκατοικία επί της οδού Συμμαχίδων 11 στα Πετράλωνα. Σήμερα κατά την ώρα 8:00 πήγαινα να καθαρίσω. Εκεί που περίμενα το ασανσέρ, με τράβηξε από το λαιμό ένας άντρας και με έβαλε μέσα στο σπίτι του στο ισόγειο. Αυτός ήθελε να κάνει σεξ. Με έπνιγε, μου έβαλε τα χέρια του στο λαιμό. Με είχε γυμνή όλη μέρα. Με πήγε στο δωμάτιό του και με βίασε… Το έκανε και στο μπάνιο. Με χτύπαγε στο πρόσωπο πολύ, με τα χέρια του. Με βίασε πολλές φορές… Δεν έβαλε προφυλακτικό.

Κάποια στιγμή γύρω στις 5 το απόγευμα αυτός πήγε στην κουζίνα να φτιάξει φαγητό. Πρόσεξα ότι στην πόρτα ήταν το κλειδί. Εγώ το άνοιξα και πήγα σε ένα μπαλκόνι που βλέπει στον ακάλυπτο. Άρχισα να φωνάζω. Κατάφερα και πήγα στο διπλανό σπίτι και ξέφυγα. Μετά ήρθα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Τον άντρα δεν τον ξέρω καθόλου. Δεν είχαμε μιλήσει άλλη φορά, ούτε μαλώσαμε. Είμαι 27 χρόνια στην Ελλάδα και καταλαβαίνω τα ελληνικά. Θέλω να τιμωρηθεί ο άντρας. Θα σας μιλήσω και άλλη φορά, όταν βγω από το νοσοκομείο. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο τώρα, είμαι ταραγμένη. Θα ήθελα να εξεταστώ από ιατροδικαστή. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook