Βιασμός ανήλικης: Προκαλεί ο ιερέας – «Ίσως με είχε ερωτευτεί κι επειδή δεν ενέδωσα, με κατήγγειλε»

βιασμός-ανήλικης-προκαλεί-ο-ιερέας-1363491

Σοκαριστικά είναι όσα έχουν έρθει στο φως για την υπόθεση βιασμού της ανήλικης από ιερέα στα Κάτω Πατήσια, ο οποίος διώκεται για βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό και την Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί.

«Βοηθούσα την οικογένεια της ανήλικης με πόρους του φιλόπτωχου ταμείου και με όποιον τρόπο μπορούσα ως ιερέας. Όταν σταμάτησαν οι δωρεές που έκανα στην οικογένειά της, επειδή είχαν ανάγκη και άλλοι ενορίτες, τότε πιστεύω ξεκίνησε να μπαίνει στο μυαλό της η ιδέα να με καταγγείλει στις αρχές προκειμένου να με εκβιάζει» φέρεται να ισχυρίζεται ο ιερέας σύμφωνα με τoν Alpha.

«Η ανήλικη είτε επειδή είμαι ένας ιερέας προσιτός σε όλους είτε επειδή επιδίωκε κάτι παραπάνω από εμένα, ίσως με είχε ερωτευτεί. Και επειδή δεν ενέδωσα, θέλησε να με καταγγείλει» φέρεται να υποστήριξε ο ιερέας σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

«Σιχαίνομαι τους βιαστές»

«Η καταγγελία δεν ευσταθεί και είναι ψευδής. Είμαι πατέρας τριών παιδιών που λατρεύω και αγαπώ ενώ σιχαίνομαι τους βιαστές. Εάν υποτεθεί πως είμαι βιαστής γιατί να επιλέξω να κάνω αυτές τις πράξεις μέσα στον ιερό ναό που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο με την πρόσβαση στο γραφείο ιερέων ανοιχτή ενώ υπάρχει κλειστό κύκλωμα με κάμερες;» διερωτάται ο κατηγορούμενος, όπως μετέδωσε το κανάλι.

Από την πλευρά της η 17χρονη σήμερα κοπέλα ανέφερε μεταξύ άλλων στην κατάθεση που έδωσε στις 9 Νοεμβρίου 2021: «Η αλήθεια είναι ότι έκλαιγα σχεδόν κάθε μέρα από το φόβο μου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ήθελα κάτι να κάνω αλλά φοβόμουνα πάρα πολύ. Φοβόμουνα πάρα πολύ. Ήμουν διαλυμένη. Ένιωσα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν βίασε απλά το σώμα μου, αλλά βίασε την ψυχή μου».

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook