Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για τη διαρροή των καταθέσεων

βιασμός-24χρονης-στη-θεσσαλονίκη-εισαγ-1361048

Εισαγγελική έρευνα διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για τις καταθέσεις που έδωσαν οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το GRTimes, δημοσιεύτηκαν στον Τύπο όλες οι καταθέσεις που έδωσαν στην αστυνομία, και δημοσιεύτηκαν αυτούσιες με φωτογραφίες των σχετικών εγγράφων, που ελήφθησαν στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας η κατάθεση της 24χρονης στην ανακρίτρια και η απολογία του 27χρονου κατηγορουμένου.

Νέα κατάθεση της Γεωργίας την Παρασκευή

Εν αναμονή της νέας της κατάθεσης της Γεωργίας Μπίκα αλλά και των τοξικολογικών εξετάσεων, έρχονται στο φως οι καταθέσεις τόσο του θύματος του βιασμού στη Θεσσαλονίκη όσο και των τριών νεαρών ανδρών από την Αθήνα που καταγγέλλονται πως εμπλέκονται στην υπόθεση.

Στις καταθέσεις τους, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος για το βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, ο αδερφός του κι ένας φίλος του, παρουσιάζουν μια εκ διαμέτρου αντίθετη εκδοχή των όσων συνέβησαν.

Κύκλωμα με διεθνή «πλοκάμια»

Την ίδια ώρα, η υπόθεση ανοίγει ακόμα περισσότερο με έρευνες για διεθνές κύκλωμα πίσω από την υπόθεση να διεξάγονται και στην Κύπρο.

Ο δικηγόρος κ. Νίκος Διαλυνάς ως προς αυτό το σκέλος είπε πως η καταγγελία έγινε στην Αθήνα, διαβιβάστηκε στον βουλευτή του ΑΚΕΛ Χρ. Χριστοφίδη ο οποίος με επιστολή του στον Αρχηγό της κυπριακής Αστυνομίας αναφέρθηκε στην ύπαρξη παρομοίου κυκλώματος με την Ελλάδα στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη συμμετοχή Κυπρίων στο επίμαχο «πάρτι», αλλά και νεαρών γυναικών οι οποίες είχαν έρθει από την Κύπρο.

Χθες ο κ. Διαλυνάς είχε αποκαλύψει πως το κύκλωμα μαστροπείας που υπάρχει στη Θεσσαλονίκη, ξεφεύγει από τα τοπικά σύνορα και ότι «είναι πολύ οργανωμένο και πολύ σοβαρό, πλησιάζει σε άλλες χώρες».

Ξεδιπλώνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση, ο κ. Διαλυνάς τόνιζε ότι «δεν έχει να κάνει μόνο με μαστροπεία, αλλά και με διακίνηση ναρκωτικών. Δεν είναι μόνο δύο «τοπικοί παράγοντες» που οργανώνουν κάποια πάρτι και φωνάζουν κοπέλες. Τα στόματα άρχισαν να ανοίγουν.

Εχθές απευθύνθηκε σε εμένα άνθρωπος που μου έδωσε κάποιες σημαντικές πληροφορίες που θα τις μεταφέρω στον εισαγγελέα εjφετών Θεσσαλονίκης».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook