Βιασμός 15χρονου: Στον ανακριτή δυο ακόμη ανήλικοι – Τα βίντεο που παραπέμπουν σε συμπλοκή με οργανωμένους οπαδούς

βιασμός-15χρονου-στον-ανακριτή-δυο-ακόμ-1596668

Ενώπιον του ανακριτή αναμένονται σήμερα οι δύο ανήλικοι που κατηγορούνται για τον βιασμό του 15χρονου, την ώρα που συνεχίζεται τον ανθρωποκυνηγητό για τον έναν από τους 8 κατηγορούμενους που φέρεται να διέφυγε στο εξωτερικό.

Το κατώφλι της ανακρίτριας ανηλίκων που χειρίζεται την υπόθεση αναμένεται να περάσουν σήμερα, Τρίτη (27/12) οι δύο ακόμη ανήλικοι που κατηγορούνται για τον βιασμό του 15χρονου μαθητή, καθώς είχαν ζητήσει και είχαν λάβει περαιτέρω προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Οι έρευνες για τη φρικιαστική υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας πριν μερικές ημέρες και προκαλεί αποτροπιασμό συνεχίζονται με ταχύτατους ρυθμούς, την ώρα που ένας ανήλικος από την 8μελή ομάδα 15χρονων αγοριών φέρεται να διέφυγε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αλβανία, τον τόπο καταγωγής του, για να αποφύγει τη σύλληψη, ενώ η οικογένειά του μέσω του δικηγόρου της, λέει ότι το παιδί κρύβεται γιατί έχει στοχοποιηθεί άδικα και φοβάται ακόμα και για τη ζωή του.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι του Σαββάτου με τη σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας ανηλίκων και της εισαγγελέως προφυλακίστηκαν οι τρεις από τους έξι αρχικώς συλληφθέντες, οι οποίοι κατηγορούνται ότι για έναν μήνα, από τις αρχές Νοεμβρίου μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου κακοποιούσαν και βίαζαν κατ’ εξακολούθηση τον 15χρονο μαθητή.

Ένας ακόμη ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καθώς δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.

Για την υπόθεση αναμένονται ακόμη από δύο έως έξι εντάλματα σύλληψης. Τα τέσσερα αφορούν ανήλικα κορίτσια που βάσει της κατάθεσης του 15χρονου φέρεται να γνώριζαν και να ήταν παρούσες σε κάποια από τα περιστατικά κακοποίησης και βιασμού του, ενώ τα άλλα δύο αφορούν μέλη της συγκεκριμένης ομάδας που δρούσε σαν συμμορία.

Τι δείχνουν τα δύο βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές

Σοκαριστικά είναι τα όσα δείχνουν βίντεο που εντόπισαν στα κινητά των ανηλίκων οι αρχές. Δύο βίντεο τα οποία έχουν στα χέρια τους οι αξιωματικοί της ασφάλειας από τη δράση των 8 ανηλίκων που κατηγορούνται για συστηματικό βιασμό 15χρονου μαθητή παραπέμπουν σε συμπλοκή με οργανωμένους οπαδούς αλλά και μεταξύ μαθητών δύο σχολείων.

Σύμφωνα με τον Μανώλη Διαμαντάρα, δικηγόρο ενός από τους ανήλικους κατηγορουμένους «υπάρχουν στο ένα βίντεο δύο φράσεις που επαναλαμβάνονται φωναχτά …οι οποίες εξηγούν το περιστατικό και στην ανακρίτρια θα εκθέσουμε όλα αυτά που πρέπει να πούμε για να εξηγήσουμε γιατί δεν ήταν σεξουαλικός πειραματισμός».

Η μία φράση, φέρεται να παραπέμπει σε συμπλοκή που είχε γίνει σε πάρκο στα δυτικά προάστια και αντιπροσωπεύει τους μαθητές της περιοχής που φέρονται να επικράτησαν. Η δεύτερη φέρεται να αντιπροσωπεύει τους οργανωμένους οπαδούς ομάδας, που εκτός από ξυλοδαρμούς είχαν προβεί σε παρόμοια πράξη με αυτή που καταγγέλλει ο 15χρονος ότι υπέστη, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες, ενώ ο 15χρονος παρακολουθείται από ειδικό παιδοψυχολόγο σε μια προσπάθεια να συνέλθη από την τραυματική εμπειρία που βίωσε.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι ανήλικοι είναι για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατοχή ναρκωτικών και πορνογραφία ανηλίκων.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι ανήλικοι ενεργούσαν ως οργανωμένη ομάδα, η οποία φέρεται να κατέγραφε σε βίντεο την άγρια κακοποίηση του αγοριού, υλικό που διακινούσε σε άλλους μαθητές.

Η υπόθεση έφτασε ενώπιον των Αρχών πριν από λίγες ημέρες, όταν το αγόρι αποκάλυψε στους γονείς του ότι συνομήλικοι του, για διάστημα περίπου δύο μηνών τον εγκλώβιζαν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου του ασκούσαν σεξουαλική βία.

Το παιδί φέρεται να είπε πως η ομάδα των 15χρονων, του ασκούσε έντονη ψυχολογική βία για να μην αποκαλύψει όσα βίωνε. Συνολικά, σύμφωνα με τον 15χρονο, η ομάδα στα χέρια της οποίας βίωσε τη φρίκη ήταν 8μελής, με τους άλλους δύο φερόμενους ως συμμετέχοντες στα βασανιστήρια που υπέστη το αγόρι να αναζητούνται από την Αστυνομία.

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook