Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό – Προφυλακιστέα η μητέρα του κοριτσιού

βιασμός-12χρονης-στον-κολωνό-προφυλακ-1546091

Τον δρόμο για τη φυλακή έδειξαν ανακρίτρια και εισαγγελέας στην μητέρα της 12χρονης, μετά την απολογία της για την υπόθεση του Κολωνού. Οι δικαστικοί λειτουργοί δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς της και αποφάσισαν την προφυλάκισή της για το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας.

Νωρίτερα έλαβαν προθεσμία για τις απολογίες τους και οι τρεις κατηγορούμενοι ως παιδοβιαστές της 12χρονης, προκειμένου να απολογηθούν την Τετάρτη.

Στις 6 οι συλλήψεις

Μαζί με τη σύλληψη της μητέρας με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας, τις συλλήψεις του 53χρονου Ηλία Μίχου και του 42χρονου Γιάννη Σοφιανίδη (ο πρώτος είναι κρατούμενος στις φυλακές Γρεβενών και ο δεύτερος στις φυλακές Τρίπολης) οι συλλήψεις για την υπόθεση του Κολωνού που έχει σοκάρει το πανελλήνιο ανέρχονται στις έξι.

«Αυτό, όμως, είναι μόνο η αρχή», είπε ανώτατη πηγή στο ethnos.gr. Άλλοι τρεις, με βάση τις ίδιες πληροφορίες, έχουν ταυτοποιηθεί και αναγνωριστεί από το παιδί, ενώ συνολικά άλλοι τέσσερις είναι στο μικροσκόπιο των Αρχών και αναμένονται εξελίξεις ενδεχομένως και εντός της ημέρας.

«Όσοι μίλησαν δήθεν με το παιδί μέσα από την συγκεκριμένη πλατφόρμα, ακόμη και όσοι έκαναν κλικ στην «αγγελία» θα βρεθούν και θα περάσουν το κατώφλι του 7ου ορόφου της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ανηλίκων. Δεν θα μείνει κανείς απ’ έξω», λέει αστυνομικός της Ασφάλειας με μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση τέτοιων υποθέσεων. «Υπάρχει μία προτεραιοποίηση στα επίπεδα της έρευνας η οποία κινείται σε ταυτόχρονο χρόνο με τις έρευνες που γίνονται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Όσο ανοίγουν τα κινητά και τα λάπτοπ, όσο το cloud προσφέρει πολύτιμα στοιχεία και νέα πρόσωπα ταυτοποιούνται τόσο και εμείς θα προχωράμε», συμπληρώνει αναλυτής των ηλεκτρονικών ιχνών της ΕΛ.ΑΣ.

Το πιο σημαντικό πρόσωπο από όλα αυτά φαίνεται να είναι ο «Μιχάλης», ο άνδρας όπως τον κατονόμασε η 12χρονη, που φέρεται να είχε τον ρόλο όχι μόνο της «κλείστρας» ραντεβού, αλλά και την θέση του συνοδού. Ο συγκεκριμένος άνδρας είναι εκείνος που στην γλώσσα των αστυνομικών χαρακτηρίζεται ως υπαρχηγός του κυκλώματος και σύμφωνα με όσα είπε το παιδί εκείνος την συνόδευε στα ραντεβού, όταν δεν μπορούσε να το κάνει ο Ηλίας Μίχος. «Ο εντοπισμός και η σύλληψή του θα επιταχύνει τις έρευνες, διότι ο ίδιος φέρεται να είναι ένα πρόσωπο που ξέρει πολλά και να συμμετείχε ενεργότατα σε όσα φρικτά και άρρωστα βίωσε για σχεδόν τέσσερις μήνες η 12χρονη», καταλήγει η ίδια πηγή.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook