Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης της μητέρας της

βιασμός-12χρονης-στον-κολωνό-απορρίφθη-1546801

Την αποφυλάκισή της ζήτησε ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, που έχει πέσει θύμα βιασμού και μαστροπείας. Το αίτημα της απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία, καθώς το Συμβούλιο έκρινε πως είναι ύποπτη τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων εάν αποφυλακιστεί.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα βιασμού, είχε προφυλακιστεί για το αδίκημα της μαστροπείας. Η κατηγορούμενη εξαρχής αρνείται κάθε σχέση με την υπόθεση μαστροπείας της ανήλικης κόρης της, υποστηρίζοντας ότι εκείνη είχε καταγγείλει τον Ηλία Μίχο για τον βιασμό του παιδιού της.

Η μητέρα της 12χρονης συνελήφθη με ένταλμα στις 17 Οκτωβρίου του 2022, καθώς οι αρχές εντόπισαν εμβάσματα ύψους 110 ευρώ τα οποία κατά την κατηγορία προέρχονται από το αδίκημα της μαστροπείας.

Σε παλαιότερες δηλώσεις είχε αναφέρει ότι έχει προφυλακιστεί «τη στιγμή που το ίδιο μου το σπλάχνο βροντοφωνάζει ότι δεν γνώριζα τίποτα», σημειώνοντας επίσης ότι «Όλη αυτή η ιστορία έχει σκοπό να δεχθώ λάσπη από τα ΜΜΕ, να προφυλακιστώ και να μου στερήσουν τα παιδιά μου, δηλαδή την ίδια μου τη ζωή και να μην με αφήνουν να συμβάλλω και εγώ, όπως μπορώ, για να πιαστούν και να τιμωρηθούν οι βιαστές του παιδιού μου».

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook