Βίαιη επίθεση σε 13χρονη από συνομήλική της – Στα δικαστήρια η επίθεση

βίαιη-επίθεση-σε-13χρονη-από-συνομήλική-1199097

Ένα κορίτσι 13 ετών δέχθηκε επίθεση με γροθιές και κλωτσιές από άλλο ανήλικο κορίτσι λόγω μιας παρεξήγησης. Η υπόθεση οδηγείται στα δικαστήρια, καθώς η μητέρα του θύματος υπέβαλλε μήνυση.

Όλο και πληθαίνουν τα περιστατικά βίας και ξυλοδαρμών μεταξύ ανηλίκων. Μετά τα όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα στο Νέο Ηράκλειο, όπου ομάδα ανηλίκων επιτέθηκε με αγριότητα σε συνομήλικό τους για να τον ληστέψουν, άλλο ένα περιστατικό, αυτή τη φορά στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, έρχεται για να προστεθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του GRTimes, ένας 13χρονο κορίτσι δέχθηκε γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (30/6) από συνομήλική της σε σημείο της πόλης που μόνο ως ερημικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Όπως περιέγραψε στο ενημερωτικό site της Θεσσαλονίκης η μητέρα του 13χρονου κοριτσιού που δέχθηκε την επίθεση και θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της, «η κόρη μου έμεινε δύο ημέρες στο νοσοκομείο διότι χτυπήθηκε με σφοδρότητα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να φοράει ιατρικό κολλάρο λόγω προβλήματος στον αυχένα. Συνεπώς χάνουμε και μια εβδομάδα από το σχολείο».

Σε ό,τι αφορά στο περιστατικό βίας, η μητέρα κατήγγειλε ότι η κόρη της από την Παρασκευή είχε κλείσει ραντεβού στο σημείο με άλλα κορίτσια προκειμένου να λύσουν μια παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί. Όταν έφτασε στο σημείο έτερη ανήλικη φέρεται να της είπε ότι «όπως έφαγα εγώ ξύλο, έτσι τώρα πρέπει να σε χτυπήσω κι εγώ».

«Δεν το έπραξε όμως η ίδια» τονίζει η μητέρα «φώναξε ένα άλλο ανήλικο κορίτσι, που όπως ακούγεται έχει συχνά παραβατικές συμπεριφορές απέναντι σε άλλα παιδιά, η οποία και τη χτύπησε με σφοδρότητα. Μιλάμε για γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι που κάλλιστα θα μπορούσαν να αφήσουν το παιδί μου στον τόπο. Από θαύμα γλιτώσαμε τα χειρότερα».

«Και όλα αυτά για μία παρεξήγηση. Εγώ, αν μιλώ σήμερα το κάνω για να ταρακουνηθεί ολόκληρη η γενιά τους. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα για να ακουστώ, διότι τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων στην περιοχή μας αλλά και γενικότερα στην πόλη, αυξάνονται διαρκώς.

Δεν μπορώ να αφήνω το παιδί μου έξω και να φοβάμαι αν θα γυρίσει σώο και αβλαβές. Με τα χτυπήματα που δέχθηκε στο κεφάλι, θα μπορούσα σήμερα να θρηνώ το παιδί μου, για μια παρερμηνεία για μια παρεξήγηση.

Θέλω λοιπόν, να στείλω ένα μήνυμα ότι η βία δεν αποτελεί λύση για τίποτα και ότι η λεπτή γραμμή που χωρίζει την απλή κάκωση από χτύπημα στο κεφάλι μέχρι το σημείο να προκαλέσει ανήκεστο βλάβη ή ακόμα και τον θάνατο απέχει εκατοστά και ίσως λίγη δύναμη παραπάνω» συμπλήρωσε η μητέρα.

Να σημειωθεί ότι η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού έχει υποβάλει μήνυση στο αστυνομικό τμήμα για το περιστατικό κι αναμένει τις εξελίξεις, καθώς η υπόθεση θα πάρει πλέον τη δικαστική οδό.

Πηγή: GRTimes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook