Βγήκαν τα μαχαίρια στο MasterChef! «Το βρίσκω προσβλητικό» – «Είσαι λίγο καραγκιόζης» | Video

βγήκαν-τα-μαχαίρια-στο-masterchef-το-βρίσκω-πρ-812752

Την πρώτη ομαδική δοκιμασία του φετινού MasterChef παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης και η αλήθεια είναι ότι είχε τα πάντα. Εντάσεις, ασυνεννοησία μεταξύ παικτών και λάθη στα πιάτα, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις και φυσικά τα… μαχαίρια βγήκαν.

Οι γνωστές σε όλους ποδιές των μπλε και των κόκκινων, μοιράστηκαν στους 20 διαγωνιζόμενους. Ο Τάσος Κυρικλάκης, ο νικητής του πρώτου τεστ δημιουργικότητας, επέλεξε τον αντίπαλό του, ο οποίος ήταν ο Ντέιβιντ Τζίμερσον και οι δύο στελέχωσαν τις ομάδες τους.

Πρώτη ομαδική λοιπόν αλλά και πρώτη γνωριμία για τα καλά, μεταξύ των παικτών. Σε κάθε ομάδα οι παίκτες κλήθηκαν να εμπιστευθούν «τυφλά» ο ένας τον άλλο, ώστε να βγάλουν ικανοποιητικά και γευστικά πιάτα.

Μετά το τέλος της δοκιμασίας υπήρξε μια μικρή ένταση μεταξύ του Ντείβιντ και της Ασημίνας για τα αυγά που έβαλε η διαγωνιζόμενη στην μαγιονέζα.

«Μου λέει ο Ντέιβιντ ότι “έβαλες όλα τα αυγά μέσα, δεν έχεις ξανακάνει μαγιονέζα;”. Έχω ξανακάνει μαγιονέζα και το βρίσκω λίγο προσβλητικό να μου το λέει, αλλά εντάξει, γνώμη του», είπε η Ασημίνα.

Στη συνέχεια, ο Ντέιβιντ μιλώντας στην κάμερα και απαντώντας στον Αλέξανδρο Τσιούκαρη, είπε: «Αλέξανδρε, συγγνώμη, αλλά είσαι λίγο καραγκιόζης ρε φίλε».

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook