Βγήκαν τα φασιστοειδή από τις «τρύπες» τους δήθεν για να διώξουν τους παιδεραστές… Γέμισαν τα Χανιά φυλλάδια του Κασιδιάρη

βγήκαν-τα-φασιστοειδή-από-τις-τρύπες-1548517

Είναι γνωστό πως όταν η κοινωνία είναι σε παρακμή, βρίσκουν χώρο και τρόπο απεύθυνσης στον λαό τα πιο ακραία και επικίνδυνα στοιχεία… Άλλωστε στην χώρα μας το έχουμε ξαναδεί το έργο, πριν από μια δεκαετία, τότε που χρυσαυγίτες άλωναν τις λαϊκές συνοικίες της Αθήνας, σαν καλοί (νεοναζί) πατριώτες και τώρα πια κατάδικοι.

Με αυτές τις μνήμες προφανώς και με περίσσιο θράσος, ο καταδικασμένος σήμερα για την εγκληματική οργάνωση, Ηλίας Κασιδιάρης, σηκώνει το «λάβαρο» κατά των παιδεραστών και λανσάρει τη νέα του οργάνωση σε παρμπρίζ και πεζοδρόμια, γεμίζοντας σκουπίδια τα Χανιά.

Οι φωτογραφίες είναι σημερινές από διάφορες περιοχές της πόλης, από Κουνουπιδιανά, Χαλέπα, Λενταριανά, μέχρι Δικαστήρια και κέντρο (photo).

zarpanews.gr

6 thoughts on “Βγήκαν τα φασιστοειδή από τις «τρύπες» τους δήθεν για να διώξουν τους παιδεραστές… Γέμισαν τα Χανιά φυλλάδια του Κασιδιάρη

  1. Μέγα σφάλμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη η μη ολοκλήρωση της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης. Δεκάδες συμπολίτες μας ψυχικά ασθενείς περιφέρονται χωρίς την κατάλληλη υποστήριξη από εξειδικευμένες δομές και την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή. Τα αποτελέσματα αυτής της επιλογής ευκολοδιάκριτα…

  2. Σε περιόδους κρίσης ευνοούνται τα άκρα..
    ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ!
    Μας πειράζουν τα φυλλαδια του Φασίστα,αλλα δεν μας πειράζουν τα φυλλάδια της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.??
    Περιμένω περισσότερη αμεροληψία από εσάς,δεν είμαστε όλοι οπαδοί του «κοπελιού» από το Ηρακλειο…

  3. Να πάνε στον ίδιο κάλαθο των αχρήστων με τα φυλλάδια και τις αφίσες των αναρχοκομμουνιστών. Βασικά τα φυλλάδια πρέπει να απαγορευτούν.

    1. κι πως θα διαβαζω τις προσφορες του λιντλ ρε φιλε;
      Μονο νυχτα και στα μουλωχτα μια ζωη τα φασισταρια σε αυτη την πολη… Τουλαχιστον οι αλλοι του »αλλου ακρου» οπως λετε βγαινουν δημοσια, εχουν προσωπο και λογο.

  4. 1) Συγκρίνεις τους καταδικασμένους ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης, που έχουν στην πλάτη το μισό ποινικό κώδικα, με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ!!! Οι Βελόπουλοι, Πλεύρηδες, Μπουμπούκοι, Βορίδηδες, Κυρανάκηδες τί είναι; Κεντρώοι; Μ’ αυτούς πρέπει να συγκρίνεις την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ακραίοι όλοι τους. Όχι όμως συγκρίσεις με τους Χρυσαυγίτες, γιατί είναι επικίνδυνο.
    2) Οι παρόμοιες απαγορεύσεις και τα σχετικά δεν ταιριάζουν σε δημοκρατίες, παρά μόνο στου Κούλη. Αλλά έχεις ξεχωρίσει από τις κατά καιρούς αναρτήσεις σου για τα δημοκρατικές σου ιδέες. (ΤΖΩΝ)

    1. 1) Οι Βελόπουλοι, Πλεύρηδες, Μπουμπούκοι, Βορίδηδες, Κυρανάκηδες δεν γεμίζουν τον τόπο φυλλάδια και αφίσες.
      2) Η αφισορύπανση απαγορεύεται σε όλες τις πολιτισμένες χώρες, εκτός κι αν για εσένα η Γερμανία, η Γαλλία, οι ΗΠΑ και το Ηνωμενα Βασίλειο δεν είναι δημοκρατίες, οπότε σε παρακαλώ να μας ορίσεις τι είναι δημοκρατία για εσένα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook