Βγαίνει κι από πάνω βρίζοντας ο άνδρας που κλώτσησε γατάκι στη θάλασσα: «Σιγά που το σκοτώσαμε»

βγαίνει-κι-από-πάνω-βρίζοντας-ο-άνδρας-1435351

Ζητά συγγνώμη αλλά… γιατί είχε πιει πέντε μπύρες παραπάνω. Και μετά αρχίσει να βρίζει τους πάντες γιατί δεν… κλώτσησε το γατί στη θάλασσα ενώ έτρωγε με την παρέα του σε ταβέρνα στην Αιδηψό, αλλά το έσπρωξε και έπεσε τα χαλίκια. Αυτός είναι ο νεαρός που πρωταγωνιστεί στο αποτροπιαστικό βίντεο που κάνει εδώ και μερικές ώρες το γύρο των social media.

Το εξοργιστικό περιστατικό προκάλεσε ακόμη και την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος ζήτησε να εντοπιστεί ο δράστης της επίθεσης στο γατάκι. Ο νεαρός άνδρας έτρωγε με την παρέα του σε ταβέρνα της Αιδηψού όταν για να… σπάσει πλάνα, δελέασε δυο πεινασμένα γατάκια με ένα ψάρι, το ένα το κλώτσησε στη θάλασσα και προσπάθησε να κάνει το ίδιο με ένα άλλο, ενώ η παρέα του γελούσε και κανείς δεν τον σταμάτησε.

Το εξοργιστικό περιστατικό σημειώθηκε χθες (01.05.2022) το μεσημέρι και το βίντεο της κακοποίησης του μικρού γατιού το ανέβασε στα stories του στο instagram ο ίδιος ο νεαρός και στη συνέχεια αναπαράχθηκε από πολλούς λογαριασμούς στα social media με αποτέλεσμα να προκαλέσει σάλο και την παρέμβαση Θεοδωρικάκου, ο οποίος ζήτησε να βρεθεί ο δράστης.

Αποτροπιασμός και οργή: Άνδρας σε ταβέρνα δελέασε γάτα με φαγητό και την κλώτσησε στη θάλασσα – Σοκαριστικό βίντεο

Το ακόμη πιο σοκαριστικό είναι πως ενώ εκείνος με ένα ψάρι, δελεάζει τα πεινασμένα γατάκια να τον πλησιάσουν για να τα κλωτσήσει στη θάλασσα, η παρέα του, δυο άνδρας και μια γυναίκα, γελούν και… διασκεδάσουν, χωρίς σε κανένα σημείο να επιχειρήσουν να τον σταματήσουν!

Θυμηθείτε το σοκαριστικό βίντεο

 

«Ένα συγγνώμη για αυτό που έγινε χθες. Είχαμε πιει πέντε μπύρες παραπάνω. Κάναμε μια μ@@@ σε λογικά επίπεδα. Δεν πήγαμε να κάνουμε χοντρή μ@@@. Δεν κλοτσήσαμε, σπρώξαμε το γατί και έπεσε στους 20 πόντους στην παραλία», ανέφερε σε ένα από τα βίντεο που ανέβασε στο instagram ο νεαρός, πριν αρχίσει να “στολίζει” όσους τον κατέκριναν για τη συμπεριφορά του!

Και δείτε την απάντησή του… Προσοχή! Το βίντεο περιέχει υβριστικό περιεχόμενο

 

Εκτός από τα βίντεο, ο νεαρός ανέβασε και φωτογραφίες με σκυλάκια και γατάκια για να δείξει ότι δεν είναι κακοποιητής ζώων (το οποίο είναι κακούργημα) αλλά φιλόζωος.

Στο βίντεο με τη στιγμή που ο νεαρός κλωτσά το γατάκι δεν φαίνεται αν το ζωάκι πέφτει στη θάλασσα ή στα χαλίκια όπως ο ίδιος ισχυρίζεται. Εκείνο που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι πως και τα δυο γατάκια είναι καλά στην υγεία τους και βρίσκονται στην ταβέρνα, όπου έγινε το περιστατικό, όπου οι ιδιοκτήτες τα προσέχουν, σύμφωνα με την Περιβαλλοντική Ένωση Βόρειας Εύβοιας.

«Ο γατάκιας είναι υγιής και μαζί με τους αγαπημένους του. Τα παιδιά από την ταβέρνα τον έχουν στο μαγαζί κ είναι 1 από τα πολλά γατάκια που φροντίζουν. Δυστυχώς δεν είδαν εχθές το περιστατικό. Παρόλα αυτά το γατάκι είναι καλά», ανέφεραν σε ανάρτησή τους.

Πηγή: newsit.gr

One thought on “Βγαίνει κι από πάνω βρίζοντας ο άνδρας που κλώτσησε γατάκι στη θάλασσα: «Σιγά που το σκοτώσαμε»

  1. Ξέχασε όμως ότι πλέον είναι κακούργημα και τιμωρείται με ποινή φυλάκισης έως 10 έτη και πρόστιμο έως 50.000 ευρώ.
    ΠΑΝΤΩΣ Ο 26ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΛΕΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook