Βενιζέλεια: Γιατί έφυγαν από το πάνελ της συνέντευξης Τύπου οι Χανιώτες αθλητές σφυροβολίας;

βενιζέλεια-γιατί-έφυγαν-από-το-πάνελ-τ-1454688

Χανιώτες σφυροβόλοι, αθλητές παγκοσμίου επιπέδου αναμένεται να λάβουν μέρος  στα «Βενιζέλεια» που διεξάγονται την Κυριακή στην πόλη μας. Ο λόγος για τους Μιχάλη Αναστασάκη, Χρήστο Φραντζεσκάκη και Ορέστη Ντουσάκη.

Αναστασάκης και Φρατζεσκάκης βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στη συνέντευξη Τύπου με τους διοργανωτές. Ωστόσο, όχι μόνο δεν έκαναν δηλώσεις, αλλά αποχώρησαν εντελώς από το πάνελ!

Ο λόγος;

Ο πρόεδρος του Ελευθερίου Βενιζέλου και γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Γιώργος Γιατρουδάκης, ρωτήθηκε για ποιον λόγο δεν θα γίνει live αναμετάδοση, κατά τη διάρκεια των αγώνων σφυροβολίας, αλλά και για την αδικία που βιώνουν οι Χανιώτες αθλητές.

Ο κ. Γιατρουδάκης τόνισε ότι το θέμα ήταν πρακτικό και είχε να κάνει με τη μετάδοση της ΕΡΤ αλλά και με την ασφάλεια…

«Σαν ΣΕΓΑΣ και σαν πρόεδρος του Ελ. Βενιζέλου θα ήμουν ο τελευταίος που δε θα ήθελα τα παιδιά και το αγώνισμα αυτό να προβληθεί και να μην είναι το μεσημέρι. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε και τρεις αθλητές του συλλόγου μας που είναι παγκοσμίου επιπέδου. Είναι όμως πρακτικό το θέμα, στο Στάδιο, δεν μπήκε τυχαία η ώρα το μεσημέρι.

Υπάρχει κάλυψη από την ΕΡΤ στις 5-7, προσπάθησαν οι τεχνικοί του ΣΕΓΑΣ σε αυτό το χρονικό πλαίσιο, αλλά όπως μας είπαν επίσημα από τον ΣΕΓΑΣ δεν μπορεί να γίνει για λόγους επικινδυνότητας.

Ο λόγος είναι ότι το σκάμμα του τριπλούν και του μήκους είναι κοντά στον ίδιο αγωνιστικό χώρο.

Επίσης το Στάδιο δεν έχει προθερμαντήριο, κάτι που θα υλοποιηθεί τώρα και θα το ξέρουμε την επόμενη εβδομάδα, ώστε να προετοιμαστούν οι αθλητές που θα μπουν στο αγώνισμα και να μην έχουμε κάποιο ατύχημα.

Ο λόγος είναι καθαρά από φόβο και ασφάλεια, μη γίνει κάποιο ατύχημα, έστω και αν υπάρχει μία πιθανότητα στο εκατομμύριο. Ο κλωβός είναι άριστος, να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, αλλά ποτέ μη λες ποτέ που λένε.

Ελπίζω και εύχομαι με τη νέα αναβάθμιση του Σταδίου, όπως μπορεί να σας πει και ο κ. Σβουράκης αναβαθμίζεται και το θέμα των πυλώνων, του χρόνου να υπάρχει η δυνατότητα τα παιδιά να μην είναι μέσα στο μεσημέρι και τον καύσωνα να αγωνίζονται, δεν τους αξίζει γι’ αυτό το επίπεδο που έχουν.

Όμως είναι πρακτικό το θέμα για λόγους ασφαλείας. Φέτος ειδικά που δεν υπάρχει φωτισμός, γιατί αν υπήρχε φωτισμός θα μπορούσε να γίνει μετά τις 19:00.

Η ΕΡΤ θα πάρει πλάνα, γιατί θα μεταδώσει το μίτινγκ από τις 17:00 ως τις 19:00, ώστε να μπορεί ο κόσμος να δει τις επιτυχίες τους. Θα ήθελα να μην επηρεαστεί το σύνολο των αθλητών από αυτό το πράγμα.

Άλλωστε δυστυχώς είναι συνηθισμένα τα παιδιά αυτά σε αυτές τις συνθήκες, ακόμη και στα πανελλήνια πρωταθλήματα και παντού γίνεται νωρίς για λόγους ασφαλείας, δεν υπάρχει κάποιος λόγος συγκεκριμένος για να γίνει θέμα συζήτησης παραπάνω απ’ ό,τι έπρεπε να γίνει».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook