Βενιζέλεια – Χανιά 2022: Σήμερα Κυριακή το διεθνές meeting στίβου με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών | Photos+Video

βενιζέλεια-χανιά-2022-σήμερα-κυριακή-το-1454606

Με πάνω από 230 αθλητές από 26 χώρες απ’ όλο τον κόσμο ανοίγει την Κυριακή, η αυλαία για το Διεθνές Meeting Στίβου «Βενιζέλεια – Χανιά 2022».

Πρόκειται για μια διοργάνωση που ανήκει στην κατηγορία Bronze του Continental της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και διοργανώνουν ο ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος, με τον Κύδων Χανίων, τον ΣΕΓΑΣ και συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης, υπό την Αιγίδα της «Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, οι διοργανωτές προχώρησαν σε συνέντευξη τύπου όπου μεταξύ άλλων μίλησαν για την κορυφαία διοργάνωση της χώρας μας σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η οποία προσελκύει μεγάλα ονόματα τόσο του ελληνικού, όσο και του παγκόσμιου στίβου.

Όπως τόνισαν, όλοι είναι έτοιμοι να υποδεχθούν στα Χανιά, αθλητές και προπονητές, Έλληνες και ξένους ενώ δεν παρέλειψαν να στείλουν θερμές ευχές, για καλά αποτελέσματα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, εκτός από τους διοργανωτές, μίλησαν η Χανιώτισσα αθλήτρια, Δήμητρα Γναφάκη και οι αθλητές Κώστας Δουβαλίδης και Γιάννης Νυφαντόπουλος οι οποίοι δήλωσαν χαρούμενοι που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση, αλλά και αισιόδοξοι για μία καλή επίδοση.

Να σημειωθεί πως οι διοργανωτές προχώρησαν ήδη στην ανακοίνωση των ονομάτων που θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση, στην οποία προκύπτουν εξαιρετικές συμμετοχές στο σύνολο των αγωνισμάτων. (δείτε εδώ).

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook