Βελόπουλος: Δεν πρόκειται να κάνω το εμβόλιο για τον κορoνοϊό

βελόπουλος-δεν-πρόκειται-να-κάνω-το-εμ-1221191

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να κάνει το εμβόλιο για τον κορoνοϊό δήλωσε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έκανε μάλιστα λόγο για πειραματικά εμβόλια.

«Εγώ δε θα γίνω πειραματόζωο», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα».

Παράλληλα, με αφορμή και το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, τάχθηκε ξανά υπέρ της θανατικής ποινής και είπε ότι όταν μιλάμε για ισόβια θα πρέπει να εννοούμε ισόβια. Τόνισε δε ότι αυτός που σκότωσε την Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, «είναι ένα κάθαρμα που δεν έχει δικαίωμα στη ζωή».

Συμπλήρωσε δε πως θα πρέπει να επιτραπεί η οπλοκατοχή και η οπλοχρησία μέσα στο σπίτι, έτσι ώστε να αποτραπούν οι εισβολές από κακοποιούς.

Επίσης, ο Κυριάκος Βελόπουλος επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την αλλαγή στάση της σε ότι αφορά την φαρμακευτική κάνναβη και ευχήθηκε σκωπτικά «βίον χασισόσπαρτον» σε κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ.

Τέλος, άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση για «το νομοσχέδιο που κάνει αναφορά σε Γονέα 1 και Γονέα 2», υποστηρίζοντας πως ανοίγει το δρόμο για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

aftodioikisi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook