Βελόπουλος από Χανιά: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εγκλημάτησε με τον τουρισμό | Video

βελόπουλος-από-χανιά-η-κυβέρνηση-μητσ-1248602

Στα Χανιά περιοδεύει σήμερα ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, που μπήκε στη Βουλή στις πρόσφατες εκλογές, έδωσε συνέντευξη τύπου στα νέα γραφεία του κόμματος στην πόλη, τα οποία και θα έχουν επίσημα εγκαίνια το απόγευμα της Πέμπτης.

Αναφέρθηκε τόσο στην κρίση του κορονοϊού, κατακρίνοντας τις πρακτικές του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης, τονίζοντας, όσο και στην γενικότερη πορεία της χώρας, που μόνο με αισιοδοξία δεν μας επιτρέπει να ατενίζουμε το μέλλον.

«Μία μικρή βόλτα στα Χανιά με έπεισε ότι οι άνθρωποι που κυβερνούν -και αναφέρομαι στον κ. Μητσοτάκη- έρχονται εδώ μόνο για να κάνουν μπάνιο. Αν έκαναν μια βόλτα στην αγορά των Χανίων θα έβλεπαν ότι με τα συνεχή εγκληματικά τους λάθη έχουν οδηγήσει τον κόσμο σε απελπισία.

Μιλάμε για ένα νησί που βασίζεται η οικονομία της στον τουρισμό αλλά και σε άλλες πηγές εισοδημάτων, αγροτική καλλιέργεια, λάδι» είπε ο κ. Βελόπουλος και συνέχισε: «Ας ξυπνήσει η κυβέρνηση και ας σταματήσει τις παλινωδίες. Εγκλημάτησε με τον τουρισμό! Πρέπει να ασχοληθούμε σοβαρά ώστε να έχουμε τουρίστες με υψηλό πορτοφόλι (…) 40 χρόνια τώρα ασχολούνται με τον τουρισμό τον «ψιλικατζίδικο» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook