Βασίλης Ζούλιας: Η σκληρή χρήση ναρκωτικών και οι απόπειρες αυτοκτονίας

βασίλης-ζούλιας-η-σκληρή-χρήση-ναρκωτ-1047504

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη, στα «Μεσάνυχτα» ήταν ο Βασίλης Ζούλιας. Ο γνωστός σχεδιαστής προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τα χρόνια που ήταν εξαρτημένος από τα ναρκωτικά.

«Δεν απαντιέται το γιατί… Έτσι, πονάς. Είναι όλα μαζί. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση. Κανείς δεν έχει καταφέρει να τη δώσει», είπε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Ένιωθα έναν έντονο συναισθηματικό πόνο και όταν ήρθαν τα ναρκωτικά ανακουφίστηκε αυτός ο πόνος… Στα 29 σταμάτησα και έπρεπε να βιώσω όλα μου τα συναισθήματα από την αρχή. Γιατί πριν τα κουκούλωνα και εκεί άρχισε η πραγματική θεραπεία».

Για να συνεχίσει: «Όλοι είχαν καταλάβει τι έκανα αλλά δεν μπορούσαν να με βοηθήσουν, γιατί πραγματικά δεν μπορεί κανείς να βοηθήσει, η μητέρα μου ήταν απελπισμένη…. Όταν έπιασα εγώ συναισθηματικό πάτο, μετά από τόσες απόπειρες αυτοκτονίας, πήγα σε μια ομάδα για να βοηθηθώ».

Τόνισε, δε, ότι δεν πρέπει να διαχωρίζονται τα ναρκωτικά, γιατί όλα είναι εθισμός. «Το αγαπημένο μου ναρκωτικό ήταν η ηρωίνη. Δεν πρέπει όμως να διαχωρίζονται τα ναρκωτικά. Όλες οι ουσίες που αλλάζουν τη διάθεση είναι εθιστικές…», είπε.

«Έκανα σκληρή χρήση ναρκωτικών για 7 χρόνια», αποκάλυψε λίγο παρακάτω.

Και αναφέρθηκε και σε μία σύλληψή του: «Έκανα απόπειρες αυτοκτονίας τις οποίες μπορείς να τις πεις και απόπειρες προσοχής. Ήταν Τσικνοπέμπτη και με έπιασε η αστυνομία ως χρήστη. Τότε δεν υπήρχε διαχωρισμός, μου είπαν κατευθείαν για Κορυδαλλό. Όταν άκουσα αυτή τη λέξη στο δικαστήριο, έφυγα από το χέρι της μητέρας μου και πήδηξα στο κενό».

Παράλληλα, ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε με ειλικρίνεια για την σχέση που κατόρθωσε να κτίσει μετά από αρκετά χρόνια με τον πατέρα του. «Η μητέρα μου δεν μου μίλησε ποτέ με άσχημα λόγια για τον πατέρα μου και το εκτιμώ πάρα πολύ αυτό» τόνισε. Και αποκάλυψε πως βρήκε τον πατέρα του, του ζήτησε συγγνώμη και η σχέση τους αποκαταστάθηκε.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook