Βασίλης Τόπαλος: Για τρίτη φορά στη ΓΑΔΑ ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου

βασίλης-τόπαλος-για-τρίτη-φορά-στη-γαδ-1604051

Απέναντι από τους αξιωματικούς της αστυνομίας στη ΓΑΔΑ που χειρίζονται την πολύκροτη υπόθεση, βρίσκεται και πάλι ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου στην Καλλιθέα. Δίνει από αργά το απόγευμα την 3η συμπληρωματική του κατάθεση, σε μια προσπάθεια να χυθεί άπλετο φως, στις συνθήκες θανάτου του 16χρονου. Ο Βασίλης Τόπαλος είχε καταρρεύσει στην τουαλέτα του γυμναστηρίου στις 16 Δεκεμβρίου του 2022 και υπέκυψε λίγες μέρες μετά στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι αστυνομικοί ζητούν από τον ιδιοκτήτη τα ονόματα των αθλητών που πέρασαν από το γυμναστήριό του, εκείνη τη μέρα, αλλά και μια λίστα με τα ονόματα όλων εκείνων που μπήκαν από την 1η Δεκεμβρίου του 2022 και μετά.

Με δηλώσεις του, στο Live News αμέσως μετά τον θάνατο του Βασίλη Τόπαλου, ο ίδιος είχε δεχθεί ερωτήσεις για το τι συνέβη εκείνη τη μέρα και είχε υποστηρίξει πως ο Βασίλης Τόπαλος δεν είχε αγωνιστεί με μεγαλύτερο αθλητή. «Κάναμε στόχους, κάναμε κάποιες ταχύτητες και στο τέλος κάναμε κάποια τακτική» είπε ο Νίκος Γιδάκος.

«Κάποια στιγμή σφύριξα για το time, την ξεκούραση των αθλητών και κάποια στιγμή ο Βασίλης Τόπαλος κατευθύνθηκε προς τις τουαλέτες. Αυτό ακριβώς είδαν εμένα τα μάτια μου» είχε πει. Ο Νίκος Γιδάκος ξεκαθάρισε επίσης πως δεν ισχύουν οι πληροφορίες που θέλουν τον 16χρονο Βασίλη Τόπαλο να είχε πάει μία μέρα πριν στο γυμναστήριο και να είχε κάνει σκληρή προπόνηση.

Αναφορικά με τον Γεωργιανό αθλητή, ο προπονητής δήλωσε πως δεν έχει τέτοιον αθλητή στο γυμναστήριό του, κάτι που μπορεί να το επιβεβαιώσει και η αθλητική ομοσπονδία. «Αυτός ο Γεωργιανός που λένε και ακούγεται όλη την ώρα, είναι ένα παιδί το οποίο είναι 56 κιλά και έχει 11 αγώνες. Και πέρυσι η Ομοσπονδία δεν τον άφησε να παίξει, επειδή ακριβώς είχε πολύ λίγους αγώνες» είπε χαρακτηριστικά.

«Φοβάμαι ότι πρόκειται για έγκλημα»

Ο πρώην πρωταθλητής και προπονητής πυγμαχίας Γιάννης Αϊδινιώτης μιλώντας στο Mega, τόνισε ότι ο ταλαντούχος αθλητής μετά τους πανευρωπαϊκούς του Σεπτεμβρίου δεν θα έπρεπε να γυμνάζεται εντατικά, δεν θα έπρεπε να πηγαίνει σε οποιοδήποτε γυμναστήριο χωρίς τον προπονητή του.

«Εγώ αν ήμουν προπονητής του θα τον έστελνα διακοπές ένα μήνα, ούτε από γυμναστήριο να περνάει απέξω. Αφού βέβαια έκανε όλες τις εξετάσεις ιατρικές μετά από τέτοια καταπόνηση. Να βγάλεις έναν πρωταθλητή Ευρώπης που δεν έχεις βγάλει ποτέ και δεν τον φυλάς σαν κόρη οφθαλμού;», δήλωσε ο Γιάννης Αϊδινιώτης.

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε για έγκλημα, εάν αποδειχτεί ότι ο νεαρός αθλητής συμμετείχε σε αγώνα προσομοίωσης το μοιραίο πρωινό της 16ης Δεκεμβρίου. «Μπήκε στο θρόνο, θα πηγαίνει στα τσίρκα να μαλώνει και θα πηγαίνει στο κάθε σύλλογο να τον κάνουν τι; Με τους συλλόγους υπάρχουν άνθρωποι που παίζουν ξύλο, τον βλέπουν και λένε ήρθε εδώ κάτσε να τον ταπεινώσουμε. Υπάρχει και αυτό.

Και αν δεν είναι ο προπονητής έμπειρος να τον φρενάρει, τι γίνεται; Δεν έχω δει μέχρι τώρα αθλητή να μπαίνει στο μπάνιο και είμαι 64 χρονών, δεν έχω δει κανένα να πέφτει», δήλωσε.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook