Βασίλης Μπισμπίκης: «Η ζωή μου έχει αλλάξει πάρα πολύ – Η Δέσποινα προέρχεται από άλλο κόσμο»

βασίλης-μπισμπίκης-η-ζωή-μου-έχει-αλλ-1371661

Η εκπομπή MEGA Καλημέρα συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της εγχώριας showbiz!

Τα πυρά του στην Ιωάννα Μαλέσκου εκτόξευσε ο Βαγγέλης Περρής, όταν κλήθηκε από την Αννίτα Πάνια να σχολιάσει τηλεοπτικά πρόσωπα.

«Άρτια χρήση της γλώσσας η Μαλέσκου; Είναι το γνωστό χιούμορ της Αννίτας; Δεν έχω θέμα με το κορίτσι. Θα ήθελα να κάνει φρέσκια εκπομπή. Η Μαλέσκου θα ήθελα τα πολύ ωραία ελληνικά της να τα περιορίσει, να μιλήσει κανονικά, με ρήμα – υποκείμενο – αντικείμενο».

Ο ίδιος συγκινήθηκε και όταν αναφέρθηκε στο Θέμο Αναστασιάδη, λέγοντας ότι «Τον Θέμο τον βλέπω στον ύπνο μου, μου λείπει».

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» αναφορικά με τη μάχη του με τον καρκίνο.

«Όταν ακούς ότι έχεις καρκίνο είναι το πιο δύσκολο πράγμα. Είναι η στιγμή που δεν ξέρεις πώς θα πάει. Μετά μου είχαν πει ότι είναι από τις περιπτώσεις που είναι θεραπεύσιμες. Ήταν όλα υπέρ μου. Θα πρέπει να κλείσω μια πενταετία για να ηρεμήσω και αυτό με αγχώνει πολύ. Φοβάμαι φρικτά το θάνατο και τη μοναξιά», είπε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Χασάπης για μια ημέρα έγινε για τις ανάγκες της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» ο Τρύφωνας Σαμαράς, εκπληρώνοντας ένα παιδικό του όνειρο!

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μίλησε για το ειδύλλιο στη Φάρμα, ανάμεσα στην Αγγελική Ηλιάδη και τον Γρηγόρη Αναστασιάδη.

«Τα μάτια της Αγγελικής έβγαζαν αστραπές. Τους έπιασα στον αχυρώνα να φιλιούνται σε μια γωνία. Το ειδύλλιο προχωράει. Με τη Σάσα Μπάστα θα ήθελα να είμαστε κουμπάροι αν το θέλουν τα παιδιά», είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Στο Down Town που κυκλοφορεί με ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή.

«Η ζωή μου έχει αλλάξει πάρα πολύ. Ήταν μεγάλη η αλλαγή γιατί η Δέσποινα προέρχεται από άλλο κόσμο. Τώρα αρχίζω να χαλαρώνω. Εκνευριζόμουν με τους δημοσιογράφους», είπε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook